Український портал » Традиції та звичаї » Українська кухня » Рецепт маринованих свинячих вух.

Рецепт маринованих свинячих вух.

admin
  12 682   1    
Рецепт маринованих свинячих вух.
Рецепт маринованих свинячих вух.

Після того як на базарі у корейців мариновані вуха зашкалили за 20 грн.\100гр. спробував сам зварити вуха та їх замаринувати.

Ото ж мій рецепт маринованих свинячих вух.

Сирі вуха заливаємо окропом приблизно на 30 хвилин, потім їх добре вичищаємо ножем.

помиті свинячі вуха

Заливаємо холодною водою і варимо до готовності близько 1 години та 20 хв., наприкінці варіння додаємо гвоздику, запашний перець, лавровий лист і сіль.

свинячі вуха

Після того як вимкнули газ під каструлею, необхідно одразу дістати вуха та дати їм охолонути, і лише холодними нарізаємо тоненькою соломкою.

нарізані вуха

Наливаємо в глибоку тарілку 50гр. яблуневого оцету + 50гр. води, ковпачок оливкової олії і додаємо червоний перець гіркий, сіль, коріандр, видавлюємо часник, все добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 3-4 години.

мариновані вуха

 

am Одразу попереджаю, що свинячі вуха є важкою їжею, тому потрібно мати міру, а то під пиво вушка йдуть на ура!

tenpateach
tenpateach  Сірома 
№:1
Смачна закуска до горілки. Готувати зі свинячих вух недорого і дуже просто, головне, добре їх промити і зварити. А потім вже з них можна зробити багато різний смачних страв.
0   відповісти цитувати скарга

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua