Зошит з аплікації

admin
  12 871   1    
Зошит з аплікації
Зошит з аплікації


Зошит з аплікації доопрацьований згідно з програмою Я у Світі в 2009 році.

Матеріали зошита з аплікації орієнтують дорослих на відкриття дитині світу в єдності та різноманітності

4 базових сфери — Природи, Культури, Людей, Власного «Я».

Через методичні прийоми (яскраві зразки, пальчикові ігри, ігрові ситуації, додатковий матеріал) реалізуються основні лінії розвитку дитини та їх інтеграція в життя. Кожний зошит серії містить 16 занять, розрахованих на один навчальний рік.

 

Матеріал заняття містить:

• Аркуш-осноеу

• Зразок

• Деталі для вирізування

• Додаткові деталі (їх дитина зможе використати на власний розсуд як доповнення до виконаної основної роботи).

 

deposit

Важливим елементом представленої серії є синтез двох видів образотворчого мистецтва —аплікації та малювання (після наклеювання основних деталей дитина може домалювати ті, яких бракує). З метою створення ігрової ситуації кожне заняття розроблено за цікавим сюжетом, який розгортається в тому темпі, у якому працює малюк, а також за схемою «від простого до складного», що дає можливість поступово ознайомитися з поняттями «форма», «розмір», «колір» предмелв за допомогою різноманітних художніх засобів.  Для дітей 3—4 років усі деталі аплікації вирізають дорослі, а малюки викладають з них зображення на аркуші паперу та наклеюють їх.

 

  ДІТИ 3—4 РОКІВ ПОВИННІ ВМІТИ:

Обирати за власним бажанням силуети знайомих предмелв, тварин, рослин і створювати найпростіші композиції, викладаючи їх на фланелеграфі; викладати і наклеювати зображення предметів, що складаються з двох-трьох частин однакової й різної форми та величини, розміщуючи їх на аркуші паперу; складати візерунки, розташовуючи готові форми (круги, квадрати, трикутники) та рослинні елементи (листя, квіти, ягоди) на смужці к паперу, у квадраті, крузі та на опредмечених формах, чергуючи їх за кольором, п, формою, розміром.

Скріншоти:

 
 

 

------ аплікації

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua