Український портал » Новини України » Росія визнала учась в убивствах на майдані!

Росія визнала учась в убивствах на майдані!

admin
  2 631   0    
Росія визнала учась в убивствах на майдані!
Росія визнала учась в убивствах на майдані!

Росія офіційно визнала, що почала військову операцію 20 лютого 2014 в Києві, саме з розстрілу “Небесної сотні”!

 

Дата 20 лютого на медалі “за повернення Криму” може завдати Росії шкоди не меншої, ніж сама анексія Криму, – вважають експерти. Для істориків і юристів – це офіційний документ МО Росії, яким можуть оперувати юристи, історики, дипломати, політологи і т. д.

Нагадаємо, що саме – 20 лютого, коли на майдані Незалежності, вулицях Інститутській та Грушевського у Києві “невідомими снайперами” було розстріляно більше ста мітингувальників. Саме 20 лютого міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко повідомив, що він наказав роздати правоохоронцям зброю і застосовувати її відповідно до закону “Про міліцію”. Глава МВС обгрунтовував свій наказ тим, що лідери Об’єднаної опозиції не хочуть публічно відмежовуватися від радикалів, які стріляють в співробітників міліції і військовослужбовців Внутрішніх військ. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров не вірить, що по демонстрантах стріляли спецназівці, хоча Інтернет повний фотографіями та відеозйомками того, як “Беркут”, “Альфа” та інші спецпідрозділи МВС і СБУ стріляють по демонстрантах і телеоператорам. Лавров вимагає притягнути “незалежних експертів” для розслідування снайперської стрілянини в центрі Києва.

 

Медаль за Крим

Саме початок російської операції пояснює поспішну втечу Януковича з України в ніч з 21 на 22 лютого зі своєї резиденції в Межигір’ї під Києвом.

Крім того, Росії тепер доведеться пояснити, як з позиції міжнародного права можна пояснити початок операції РФ в АРК 20 лютого, коли в країні ще був чинний президент - Віктор Янукович.

 

Згодом на сайті Міністерства оборони РФ інформація про цю медаль була видалена. "Зверніть увагу, це ж явно якийсь скандал: російське міністерство оборони заснувало відомчу медаль "За повернення Криму", нагородило нею як мінімум Аксьонова, вивісило відповідні фотографії на своєму сайті, а через 12 годин видалило усі фотографії і згадки про це".

 

Медаль за Крим

Міноборони РФ своєю медаллю зруйнувало міфи пропаганди РФ, що сепаратизм в Україні породжений “переворотом київської хунти”. Навіть Крим почав своє “повернення”до Росії за дві доби до позбавлення влади Януковича з поста Президента.



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua