Український портал » Сучасна Україна » Телебачення » Дивитись Мега канал Україна

Дивитись Мега канал Україна

admin
  2 211   0    
Дивитись Мега канал Україна
Дивитись Мега канал Україна

Телевізійний канал «МЕГА» - це український проект, спрямований на розвагу своєї аудиторії.  За великим рахунком він почав свої трансляції ще в 2005 році, але на момент створення канал дуже відрізнявся від себе сьогоднішнього.

Постав їх поруч - і ні за що в житті не подумаєш, що перед тобою одне і те ж. У чому ж різниця? Спочатку канал був вузькоспеціалізованим і займався трансляцією найбільших спортивних змагань, національного і загальносвітового масштабу. І називався він тоді трохи довший - «Мегаспорт». У такому форматі канал виходив в ефір аж до 2011 року, коли керівництво чітко усвідомило, що потрібні кардинальні зміни. Інакше годі й думати про те, щоб тебе помітили серед гравців на телевізійному ринку. Та й про величезної армії глядачів можна тільки мріяти. Тому команда телеканалу справила значні перестановки в ефірній сітці. Спортивним програмам довелося неабияк потіснитися. А на звільнене місце встали якісні художні фільми і серіали, розважальні шоу й цікаві авторські програми, документальні передачі та мультфільми.

Дивитись Мега канал Україна:

Попутно скоротилося і назва каналу, позбувшись від букв, які стали неактуальними у світлі нової концепції. Так безликий і великоваговий «Мегаспорт» трансформувався в яскраву і запам'ятовується «МЕГУ». А як же спорт? З ним все гаразд: на телевізійному каналі раніше люблять уболівальників і показують для них всі важливі матчі і змагання. Наприклад, тут можна подивитися прямий ефір престижної «Формули-1». Сучасний канал «МЕГА» призначений для перегляду всіма членами дружної сім'ї. Ви ні хвилини не пошкодуєте про витрачений час і не захочете переключатися на інші канали. Буде цікаво всім без винятку!

 

 

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua