Український портал » Українське » Для дітей » Зошит з аплікації 5-6 років

Зошит з аплікації 5-6 років

admin
  6 966   0    
Зошит з аплікації 5-6 років
Зошит з аплікації 5-6 років

Матеріали зошита з аплікації орієнтують дорослих на відкриття дитині світу в єдності та різноманітності 4 базових сфер — Природи, Культури, Людей, Власного «Я».

Через методичні прийоми (яскраві зразки, пальчикові ігри, ігрові ситуації, додатковий матеріал) реалізуються основні лінії розвитку дитини та їх інтеграція в життя. Кожний зошит серії містить 16 занять, розрахованих на один навчальний рік.

Матеріал заняття містить:

• Аркуш-основу

• Зразок

• Деталі для вирізування

• Додаткові деталі (їх дитина зможе використати на власний розсуд як доповнення до виконаної основної роботи)

 

deposit

 

Важливим елементом представленої серії є синтез двох видів образотворчого мистецтва — аплікації та малювання (після наклеювання основних деталей дитина може домалювати ті, яких бракує). З метою створення ігрової ситуації кожне заняття розроблено за цікавим сюжетом, який розгортається в тому темпі, у якому працює малюк, а також за схемою «від простого до складного», що дає можливість поступово ознайомитися з поняттями «форма», «розмір», «колір» предметів за допомогою різноманітних художніх засобів.

 

  ДІТИ 5—6 РОКІВ ПОВИННІ ВМІТИ:

Вирізувати круглі форми з паперу й складати аплікації з різних форм; вирізувати предмети симетричної форми зі згорненого навпіл паперу: посуд (ваза, чашка, глечик), дерева (ялинка, тополя), іграшки, елементи українських декоративних орнаментів, а також з паперу, згорненого в кілька разів; створювати сюжетні композиції розміщенням предметів на аркуші, заповнюючи весь простір.

Скріншоти:

Аплікації   Зошит з аплікації

------ аплікації

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua