Український портал » Приколи » тости та привітання » Привітання до Дня спортивного журналіста

Привітання до Дня спортивного журналіста

admin
  4 852   0    
Привітання до Дня спортивного журналіста
Привітання до Дня спортивного журналіста

- День Спортивного журналіста

 

Шановні спортивні журналісти!
У цей день ми хочемо вам побажати влучних вигуків, безстрашних компроматів і удачі на спортивних газонах. Зі святом вас!

 

 

Хто програв, хто медаліст,
Хто чемпіон планети навіть -
Про всіх спортивний журналіст
Нам без приховування все розповість!
Він найпершим дізнається
Про все на планеті спорту!
Вам повага і шана,
Добра, успіхів і комфорту!

 

***

 

Ти став спортивним журналістом -
Адже ти по життю любиш спорт.
І твоїм нарисом красномовним
Будь-який спортсмен шалено гордий.

 

***

Спортивний коментатор та Спортивний журналіст -
Ти думок генератор і кращий ніж артист.
Бо що без Вас замагання? - кіно німе!
І тільки влучний коментар його і оживе!

 

***


Шановні колеги-журналісти!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста.
Ваша повсякденна, наполеглива праця, високопрофесійне почуття обов’язку, відданість справі здобули широке визнання і шану великої армії читачів і шанувальників вашого таланту.
Нехай і надалі ваше відкрите і щире слово служить правді та істині, утвердженню добра і справедливості, а доля буде прихильною до вас, дарує щастя і здоров’я на довгі-предовгі літа.

 

***

 

Офіційне привітання до Дня Журналіста:

 

Шановні колеги!

Сьогодні, 2 липня, коли ми святкуємо Міжнародний день спортивного журналіста, я хочу ще раз підкреслити важливість і значущість нашої професії.

Я став свідком великого ентузіазму у молоді з усього світу, яка була присутня на відкритті літньої Універсіади в Белграді. Після цього я ще більше переконаний у тому, що ми, як літописці спортивних починань, можемо внести позитивний внесок у процес руйнування різних бар'єрів, які призводять до конфліктів по всьому світу. І це не залежить від значущості спортивної події, проходить вона на місцевому або на міжнародному рівні, тому що ми усі є частиною культури всього світу.

Спорт - послання світу, і це було особливо помітно серед учасників Універсіади в Белграді. Зараз багато наших колег стають жертвами скорочень персоналу у зв'язку зі „світовою фінансовою кризою”. У ці складні часи я закликаю вас до взаємодопомоги, давайте прислухатися один до одного. У той же час, я також закликаю видавців та босів ЗМі не використовувати нинішній економічний спад в якості приводу для скорочень.

Зараз багато говорять про початок нової ери - ери блогів, таких як Facebook і Twitter. Нещодавно в Лондоні, на прес-конференції МОК, я мав можливість вислухати головного редактора Reuters Девіда Шлезінгера, який пояснив таке поняття, як „громадський журналіст”

«Зараз починають зникати кордони між текстом і зображенням, професійним репортером і громадянським журналістом. Старі засоби керування не працюють. Старе мислення не працює. Ми повинні змиритися з цим», - сказав він.

Шлезінгер пророчив, що перші доповіді зі стадіону на наступній Олімпіаді будуть не з Reuters, AP чи AFP, а від блогерів, які ознайомлять нас про результати за допомогою мобільного телефону.

«По суті, старі засоби масової інформації не будуть контролювати поширення новин в майбутньому», - додав він.
Я вважаю, що спортивні журналісти повинні ставитися до цієї заяви серйозно. Ми повинні прийняти нові технології та не боятися їх. Ми повинні активно працювати разом з курівництвом різних федерацій у вирішенні питань акредитації.

Як сказав Шлезінгер, «Це значить працювати з мобільних телефонів і цифрових камер, працювати з відкритими ЗМі, а не проти них».

Але одне повинно бути ясно. Нові технології не повинні служити виправданням для нехтування своїм обов'язком захищати цінності не тільки спорту, але й нашого суспільства. Ми повинні продовжувати боротися за свободу висловлювати свої думки, і не тільки через інтернет. Це допоможе уникнути в майбутньому становлення інтернету як інструменту влади, щоб зупинити реальну свободу слова.

Я, як і раніше, твердо вірю у нашу місію, як і ви.

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua