Велика Тартарія

admin
  5 540   0    
Велика Тартарія
Велика Тартарія

Велика Тартарія - Імперія Русів це велике минуле нашої Батьківщини. Кілька тисяч років тому Імперія Русів займала майже всі придатні для життя землі на планеті: Євразію, Північну Америку, Північну Африку ...

Людей жовтої, червоної і чорної рас на Землі було дуже мало, і вони компактно проживали в районах із звичними для них кліматичними умовами. Але з часом наші могутні вороги знайшли способи поступового відтискування і знищення слов'ян.

Більше про Велику Тартарію

У минулому тисячолітті Імперія Русів у вже відкололася від Західної Європи, а її стали називати «Велика Тартарія». Вона була і досі залишається найбільшою державою Світу, яку вороги досі намагаються дробити на дрібні шматочки - удільні князівства, які було б легше підкорювати, а населення знищувати ...

Зараз я готую окремий розділ про Тартарію, з книгами, фото та картами. Очікуйте...

  Британська енциклопедія 1771 року називає Тартарію - найбільшою країною в світі!

«Тартарія, величезна країна в північній частині Азії, що межує з Сибіром на півночі і заході: яка називається Велика Тартарія. Ті Тартари, що живуть південніше Московії і Сибіру, називаються Астраханським, Черкаськими і Дагестанськими, що живуть на північно-заході від Каспійського моря, називаються Калмикскі Тартари і які займають територію між Сибіром і Каспійським морем; узбецькими Тартарами і Монголами, які мешкають на північ від Персії та Індії і , нарешті, Тибетськими, що живуть на північно-захід від Китаю ... »

 

Звідки пішла назва Тартарія?

 

Наші предки знали закони природи і реальний пристрій світу, життя, людини.

Але, як і зараз, рівень розвитку кожної людини не був однаковим і в ті часи. Людей, які в своєму розвитку пішли значно далі за інших, і які могли управляти простором і матерією (керувати погодою, зціляти хвороби, бачити майбутнє і т.д.), називали Волхвами.

Тих з Волхвів, хто вмів керувати простором на планетарному рівні і вище, називали Богами.

Тобто, значення слова Бог, у наших предків було зовсім не таким, яким воно є зараз. Богами були люди, які пішли у своєму розвитку набагато далі, ніж переважна більшість людей.

Для звичайної людини їх здатності здавалися неймовірними, тим не менш, боги теж були людьми, і можливості кожного бога мали свою межу.

У наших предків були покровителі - Бог Тархов, його ще називали Даждьбог (що дає Бог) і його сестра - Богиня Тара. Ці Боги допомагали людям у вирішенні таких проблем, які наші предки не могли вирішити самостійно.

Так ось, боги Тархов і Тара навчали наших предків того, як будувати будинки, обробляти землю, писемності і багато чому іншому, що було необхідно для того, щоб вижити після катастрофи і з часом відновити цивілізацію.

Тому, ще зовсім недавно наші предки говорили чужинцям «Ми діти Тарха і Тари ...».

Говорили так, тому що в своєму розвитку, дійсно були дітьми по відношенню до значно пішли в розвитку Тархов і Тарі. І жителі інших країн називали наших предків «Тархтарамі», а надалі, через складність у вимові - "Тартар". Звідси і пішла назва країни - Тартарія ...

Карта 1609 року Гернарда Меркатора

 Хрещення Русі

 Причому тут хрещення Русі? - Можуть запитати деякі. Як виявилося, дуже навіть причому.

  У процесі «хрещення» за 12 років насильницької християнізації було знищено, за рідкісним винятком, практично все доросле населення Київської Русі.

Це стало можливо лише завдяки тому, що армія Великої Тартарії була зайнята конфліктами на своїх далекосхідних кордонах.

Тільки до літа 1223 на річці Калці з`явилися війська Ведичної Імперії.

І об`єднане військо половців і руських князів було повністю розбите. Так нам забивали на уроках історії, і ніхто не міг пояснити до ладу, чому російські князі билися з «ворогами» так мляво, а багато з них переходили навіть на бік «монголів»?

Причина такої нісенітниці була в тому, що російські князі, що прийняли чужу релігію, чудово знали, хто і чому прийшов ...

 Так ось, не було ніякого монголо-татарського нашестя та іга, а було повернення бунтівних провінцій під крило метрополії, відновлення цілісності держави.

У хана Батия було завдання повернути під крило ведичної імперії західноєвропейські провінції-держави, і зупинити навалу християн на Русь.

Але сильний опір деяких князів, відчуших смак ще обмеженоі, але дуже великої влади князівств Київської Русі, і нові заворушення на далекосхідної кордоні не дозволили довести ці плани до завершення (Н. В. Левашов «Росія в кривих дзеркалах», Том 2.).

 

Для роздумів:

1. Чингісхан

Раніше на Русі за управління державою відповідали 2 особи: Князь і Хан. Князь відповідав за управління державою в мирний час.

Хан або «військовий князь» брав кермо управління на себе під час війни, у мирний час на його плечах лежала відповідальність за формування орди (армії) та підтримання її в бойовій готовності.

Чингіз Хан - це не ім`я, а титул «воєнного князя», який, у сучасному світі, близький до посади Головнокомандувача армією.

І людей, які носили такий титул, було кілька. Найвидатнішим з них був Тимур, саме про нього зазвичай і йде мова, коли говорять про Чингіз Хані.

У збережених історичних документах ця людина описаний, як воїн високого зросту з синіми очима, дуже білою шкірою, потужної рудуватою чуприною і густою бородою.

Що явно не відповідає прикметами представника монголоїдної раси, але повністю підходить під опис слов`янської зовнішності (Л. Н. Гумільов - «Давня Русь і Великий степ».).

У сучасній «Монголії» немає жодної народної билини, в якій би говорилося, що ця країна колись в давнину підкорила майже всю Євразію, рівно, як і немає нічого і про великого завойовника Чингіз Хані ... (Н. В. Левашов «Помітний і незримий геноцид »).

 

2. Монголія

Держава Монголія з`явилася тільки в 1930-х роках, коли до кочівників, що проживають у пустелі Гобі, приїхали більшовики і повідомили їх, що вони - нащадки великих монголів, і їх «співвітчизник» створив свого часу Велику Імперію, чого вони дуже здивувалися і зраділи.

Слово «Могол» має грецьке походження, і означає «Великий». Цим словом греки називали наших предків - слов`ян. Ніякого відношення до назви будь-якого народу вона не має (Н. В. Левашов «Помітний і незримий геноцид»).

 

3. Склад армії «татаро-монголів»

70-80% армії «татаро-монголів» становили росіяни, решта 20-30% припадали на інші малі народи Русі, власне, як і зараз.

Цей факт наочно підтверджує фрагмент ікони Сергія Радонезького «Куликовська Битва».

На ньому чітко видно, що з обох сторін воюють однакові воїни. І цей бій більше схоже на громадянську війну, ніж на війну з іноземним завойовником.

 

4. Як виглядали «татаро-монголи»?

Хто на малюнку?  Московський князь? - йо-ма-йо та це Тамерлан!!!!! :smailuk35: Але чому він виглядає як словянин?

Чекайте відповідь - скоро буде... :smailuk17:

Зверніть увагу на малюнок гробниці Генріха II Побожного, який був убитий на Легніцком полі. Напис наступна: «Фігура татарина під ногами Генріха II, герцога Сілезії, Кракова та Польщі, вміщена на могилі в Бреслау цього князя, убитого в битві з татарами при Лігниці 9 квітня 1241» Як ми бачимо у цього «татарина» абсолютно російська зовнішність , одяг і зброю.

На наступному зображенні - «ханський палац у столиці монгольської імперії Ханбалику» (вважається, що Ханбалик - це нібито і є Пекін). Що тут «монгольського» і що - «китайського»?

Знову, як і у випадку з гробницею Генріха II, перед нами - люди явно слов`янського вигляду.

Росіяни каптани, стрілецькі ковпаки, ті ж густа борода, ті ж характерні леза шабель під назвою «елмані».

Дах ліворуч - практично точна копія дахів староруських теремів ... (А. Бушков, «Росія, якої не було»).

 

5. Генетична експертиза

За останніми даними, отриманим в результаті генетичних досліджень, виявилося, що татари і росіяни мають дуже близьку генетику.

Тоді як відмінності генетики росіян і татар від генетики монголів - колосальні: «Відмінності російського генофонду (майже повністю європейського) від монгольського (майже повністю центрально-азіатського) дійсно великі - цe як би два різних світи ...» (oagb.ru).

 

6. Документи в період татаро-монгольського ярма

 За період існування татаро-монгольського ярма не збереглося жодного документа на татарській чи монгольською мовою.

Але зате є безліч документів цього часу російською мовою.

 

 7. Відсутність об`єктивних доказів, що підтверджують гіпотезу про татаро-монгольське ярмо - іго.

 На даний момент немає оригіналів будь-яких історичних документів, які б об`єктивно доводили, що було татаро-монгольське іго. Але зате є безліч підробок, покликаних переконати нас в існуванні вигадки під назвою «татаро-монгольське іго».

Ось одна з таких підробок. Цей текст називається «Слово про погибель руської землі» і в кожній публікації оголошується «уривком  не дійшла до нас у цілості поетичного твору ...

Про татаро-монгольську навалу»:

«О, світло світла і чудово прикрашена земля Руська! Багатьма красотами прославлена ти: озерами багато слави, річками і джерелами місцевошанованих, горами, крутими пагорбами, високими дібровами, чистими полями, чудовими звірами, різноманітними птахами, незліченними містами великими, селищами славними, садами монастирськими, храмами божими і князями грізними, боярами чесними і вельможами багатьма.

Всім ти сповнена, земля Руська, про православна віра християнська! .. »

 У цьому тексті немає навіть натяку на «татаро-монгольське іго».

Але зате в цьому «древньому» документі присутній такий рядок: «Усім ти сповнена, земля Руська,  православна віра християнська!»

До церковної реформи Никона, яка була проведена в середині 17 століття, християнство на Русі називалося «правовірним».

Православним воно стало називатися тільки після цієї реформи ...

Отже, цей документ міг бути написаний не раніше середини 17 століття і ніякого відношення до епохи «татаро-монгольського ярма» не має ...

На всіх картах, які були видані до 1772 року і надалі не виправлялися можна побачити наступну картину. Західна частина Русі називається Московія, або Московська Тартарія ... У цій маленькій частині Русі правила династія Романових.

Московський цар до кінця 18 століття називався правителем Московської Тартарії або герцогом (князем) Московським.

Інша частина Русі, що займала практично весь материк Євразія на сході і півдні від Московії того часу називається Тартарія або Російська Імперія.

 

Висновки

Як було завжди, переможець пише історію. І стає очевидним, що для того, щоб приховати всю жорстокість, з якою було хрещено Київське князівство, і з метою присікти всі можливі питання, і було придумано «татаро-монгольське іго» і відправлена у небуття Велика Тартарія...

Частина 1

 Частина 2



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua