Комуняцькі виродки

admin
  2 367   0    
Комуняцькі виродки
Комуняцькі виродки

2 квітня 2013 року Ригівсько-комуняцька банда не погодились включити до порядку денного другої сесії Верховної Ради 7 скликання постанову про 80-ті роковини Голодомору.

 

Після провалення голосування опозиція почала скандувати "фашисти".

 

Під час обговорення депутат Кайда запропонував вшанувати українців, які загинули через голодомор, хвилиною мовчання, але комуняцькі виродки не встали.

 

Не вшанувавши пам'ять жертв голоду вставанням, комуністи продемонстрували явне, цинічне презирство до загиблих, і тим самим підтвердили, що нітрохи не жалкують з приводу мільйонів смертей.

Якби Голодомор був стихійної, випадковою трагедією, у них не було б жодних причин ненавидіти його жертв. Комуністи могли б встати хоча б чисто з моральних міркувань. Навіть щоб показати, що пам'ятають і шанують радянських громадян, за щастя яких нібито боролися на фронтах.

Побачиш комуняку - плюй йому в РИЛО!

Комуністи виродки

 

У яких же випадках зазвичай люди проявляють демонстративну неповагу? Коли мова йде про ворогів. Про тих, кого не шкода. Вбивці не сумують з своїм жертвам.  Комуністи - не покаялися. Вони не визнають себе вбивцями, але регулярно дають зрозуміти: вбивці - це вони.

 Якби Голодомор не був геноцидом українців - у його авторів не було б потреби варварськи топтатися по пам'яті своїх жертв. У негідників з парламентської фракції КПУ немає ні моралі, ні совісті, ні сорому.



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua