ВСТАВАЙ УКРАЇНО!!!!

admin
  3 289   2    
ВСТАВАЙ УКРАЇНО!!!!
ВСТАВАЙ УКРАЇНО!!!!

Шановні співвітчизники!, - ось і все! наша влада показала своє справжнє обличчя, це обличчя ЗАГАРБНИКА!

 

Янукович і його банда почали розмовляти з народом нашої країни мовою каральних загонів! Так в їх уяві виглядає круглий стіл переговорів.

Ця ніч (дивитись хронологію) для ВСІХ НАС стала точкою відліку і рубіконом одночасно. В цю ніч вилізли всі біси, що їх зміг зібрати головний вурдалак, що називає себе президентом нашої неньки України.

І вони допомогли нам зробити свій вирішальний вибір, хто ми є: вільні громадяни, чи раби; люди, чи біомаса; ми боїмося, чи виборюємо свою свободу.

 

Сьогодні кожен з нас робить свій головний життєвий вибір: або маємо концтабір до кінця нашого життя, або ми виборюємо свободу!

 

НАША СИЛА – В ПРАВДІ!

 

ВОЛЯ, АБО СМЕРТЬ!

 

БОРІМОСЯ І ПЕРЕМОЖЕМО!

 

ВСІ – НА МАЙДАН!

Volodymyr
Volodymyr  Сірома 
№:1

Швидше на євромайдан! І всі дебіли побігли, а за скільки ви туди побігли дармоїди. Вам Європа допоможе як Ющенку Штати, Європа вамкаже випустіть Юлю! Хто така Юля, цабе велике? Чи герой країни? Якого х.... Європа лізе у мій дім і диктує що мені робити, коли їсти і срати. Де блять срана недоторканність депутатів, чому беркут пи...ь моїх співвітчизників, а не Яценюка із його опозицією, це було б правильно. В черговий раз педирасти із держ б'юджету потратять гроші на ялинку, що слабо скластися? Вже суки зажерлися. Колись бачив у новинах як якийсь депутат знімає маску із бійця спецзагону, я не подивився б що це недоторканне бидло депутат ховається за недоторканністю пустив би пару куль щоб здихав довго. А в того бійця є сім'я, і цей загін був на операціїї по затриманні терористів, що далі? Пи...а сім'ї бійця, і цей депутат не скаже після того вибач, і не допоможе, в нього охорона, його ДАІ не зупиняє.


   Була б моя воля! Депутат який не проголосував ЗА зняти недоторканність, помирав би привселюдно тиждень, + трансляція катування по всіх каналах. Депутат що не зробив чогось путнього за своє скликання, залишає за собою квартиру, службову машину без водія. І отримує роботу із зарплатою б'юджетника, і хай тоді проживе сука, за ком. послуги заплатить та у відпустку на юга із сім'єю злітає своїм коштом.


 А вам Європа, 300 років панування мало? Над нами! 

0   відповісти цитувати скарга
mercedes310
mercedes310  Козак 
№:2

Хочеш жити під Путіним їдь до Росії. А народ хоче справедливості тому йде в Європу щоб синки депутатів і прокурорів не їздили на своїх машинах далі після того як збили людину а сиділи в тюрмах. Слава Україні!


 

0   відповісти цитувати скарга

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua