Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Су Джок точки на руках та стопі

Су Джок точки на руках та стопі

admin
  8 203   0    
Су Джок точки на руках та стопі
Су Джок точки на руках та стопі

Вас мучить головний біль, або ви дуже втомилися, або вас вимотав передменструальний синдром ... Ваша рука сама тягнеться до аспірину, горнятка кави або плитки шоколаду. Зупиніть її, погляньте на цю саму руку з уважністю доброї старої ворожки ... і допоможіть собі самі:

Як поліпшити роботу мозку
Як підвищити енергію
Як зняти запалення шкіри
Як зняти головний біль та похмілля
Від розладу шлунку
Зняти симптоми ПМС і набряки
Як позбавитись стресу
Як вилікувати безсоння
Як позбутись занепокоїння

Нашим фізичним тілом управляє енергетична система у вигляді меридіанів (силові лінії) і чакр (енергетичних центрів), розташованих на тілі, на кистях і стопах, в яких рухається енергія. Основою основ життєдіяльності всього організму людини є життєва енергія, яка регулює всі його функції на фізичному, емоційному і психічному рівні. І ця філософія (теорія) в езотеричних науках є основоположною.

 Лодоні руки і стопа - це зменшена проекція тіла (голографічне відображення в системі відповідності). Система відповідності - це своєрідна метафізична (інформаційно-енергетична) копія тіла, в якій відбивається не тільки анатомічна будова організму, але і його функціональний стан. У цій системі є свої мініатюрні енергетичні системи. Вони представлені бель-меридіанами на пальцях кистей і стоп та бель-чакрами на кистях і стопах у вигляді енергетичних центрів (* бель - спеціальна, особлива, зменшена). Ось вони-то і є основа енергетичного забезпечення людини в системах відповідності.

 

Згідно з принципами східної медицини, тіло людини - маленький всесвіт, що знаходиться в стані гармонії або дисгармонії. У людському тілі закладені всі функції для підтримки життя, захисту організму і лікування різних недуг. Довгі роки принципи балансування організму не використовувалися в традиційній медицині, а в 1986 році відбулося відкриття, яке важко переоцінити. Пак Чже Ву, вчений з Сеула, відкрив принцип абсолютної відповідності людському тілу стоп і кистей. Відкриття лягло в основу оздоровчої методики Су Джок.

Меридіани - це силові лінії полів, що виходять з внутрішніх органів (фізичних і метафізичних). Проекція силової лінії на поверхню тіла утворює зовнішній хід меридіана. Це означає, що вони (бель-чакри і бель-меридіани) енергетично пов'язані з меридіанами і чакрами всього тіла і взаємодіють і з ними, і з зовнішнім середовищем. Ці чарівні меридіани і чакри постачають тіло активною життєвою енергією і контролюють систему енергопостачання. А за допомогою меридіанальної і чакральної точок можна впливати на рух енергії, домагаючись лікувального ефекту. І ця меридіально - чакральна система називається Гетеро - системою, а лікування називається метафізичним і застосовується лікарями Су Джок терапевтами

Найпростіший спосіб Су Джок  терапії є Гомо - метод, коли треба впливати на болючі точки органів в мініатюрних системах (системах втілення). У хворому органі через порушення енергетичних потоків виникає своєрідне енергетичне замикання, що генерує електромагнітні хвилі. Вони направлені в усі системи відповідності та представлені у вигляді больових «кульок відповідності». Природна і штучна стимуляція цих «кульок відповідності» призводить до появи лікувальних електромагнітних хвиль, які прямують знову в область поразки, усуваючи в ній порушення на енергетичному і фізичному рівнях. Ця Гомо - система (система саморегуляції) має свої переваги:

 1. Простота методу

2. При правильній дії на точки Гомо-системи тіла настає швидкий і виражений лікувальний ефект.

3. Безпека застосування.

4. Універсальність системи - через кожну частину тіла можна лікувати будь-яку його структурну одиницю, будь-який орган або систему органів.

5. Лікування через систему саморегуляції гранично просто і економічно.

 

А тепер перейдемо від теорії до практики Су Джок:

 

Поліпшення роботи мозку

Де шукати: точки, що відповідають за мозок, очі / вуха, гайморову пазуху, лімфатичну систему / органи репродукції.
Чому діє: збільшується приплив кисню до головного мозку, кров очищається від токсинів.
Як масажувати: на обох долонях ущипніть кожну точку або натисни на них по 25-50 разів. Почніть з кінчиків пальців і спускайтеся вниз до зап'ястя.

 

Підвищення енергії

Де шукати: точки, що відповідають за сонячне сплетіння, надниркові, гіпофіз, шию / щитовидку, лімфатичну систему / органи репродукції, мозок.
Чому діє: вивільняються ендорфіни, прискорюється обмін речовин, поліпшуються функції мозку.
Як масажувати: на кожній руці по 50 натискань на потрібні точки (повторюйте протягом дня).

 

Зняти запалення шкіри

Де шукати: точки, що відповідають за надниркові залози, нирки, лімфатичну систему / органи репродукції, кишечник.
Чому діє: виводяться шлаки, побивається інфекція, збільшується виробництво організмом стероїдів, що зменшують запальні процеси.
Як масажувати: на обох долонях по 25-50 стимулюючих натискань. Для нирок і кишечника (органи, що виводять шлаки) візьміть м'ячик для гольфу або інший кулька або камінь розміром у півтора-два рази менше більярдного, затисніть його між долонями і проверніть 50 разів. Потім затисніть його підставами долонь (трохи вище за зап'ястя) і повторіть ще 50 разів.

 

Зняти головний біль, похмілля, болі в гайморових пазухах

Де шукати: точки, що відповідають за гіпофіз, мозок, тім'я, гайморову пазуху, надниркові залози, нирки.
Чому діє: тиск на точки, що відповідають за мозок і тім'я, збільшує приплив до них крові; точка надниркових стимулює виділення гідрокортизону, який допомагає «осушити» гайморові пазухи; нирки виводять токсини, що утворилися після прийняття алкоголю.
Як масажувати: візьміть м'ячик для гольфу або інший кулька / круглий камінь такого ж розміру, затисніть його між великим і вказівним пальцем. Стискайте його 25-50 разів кожною рукою. Потім по 10 разів натисніть на точки на кінчиках пальців (мозок). Стимулюйте гайморові пазухи 5-10 натисканнями, потім наднирники по 25-50 разів. Якщо вас мучить похмілля, спробуйте 50 разів простимулювати «ниркові» точки на обох руках.

 

Від розладу шлунка

Де шукати: точки, що відповідають за селезінку / підшлункову залозу, сонячне сплетіння, кишечник, наднирники.
Чому діє: збільшується утворення ензимів, поліпшують травлення, розслабляються м'язи шлунка, поліпшується діяльність усіх органів травлення.
Як масажувати: натисніть по 25-50 разів на кожну точку. Щоб додати енергії сонячного сплетіння і поліпшити роботу кишечника, покатайте між підставами долонь м'ячик для гольфу або інший кулька такого ж розміру - 50 разів. І ще 50 обертань - між долонями.

 

Зняти симптоми ПМС і набряки

Де шукати: точки, що відповідають за лімфатичну систему / органи репродукції, гіпофіз, кишечник.
Чому діє: регулюється виділення гормонів, збільшується утворення ендорфінів, які блокують біль, розслабляються м'язи низу живота.
Як масажувати: захопіть руку трохи вище зап'ястя між вказівним і великим пальцем іншої руки. Тепер обертайте затиснутою рукою - пів-обороту в одну сторону, пів-обороту в іншу - 50 разів. Потім 25-50 разів ущипніть точку, відповідальну за гіпофіз. Потім візьміть м'ячик для гольфу і обертайте його, затиснувши підставами долонь, 50 разів.

 

Розслаблення і позбавлення від стресу

Де шукати: точки, що відповідають за гіпофіз, сонячне сплетіння, серце / груди / легкі.
Чому діє: балансуються гормони, розслабляються м'язи шлунка, контролюється дихання.
Як масажувати: візьміть м'ячик для гольфу або інший кулька / камінь такого ж розміру, затисніть між вказівним і великим пальцем і провертати його 25-50 разів. Ущипніть або натисніть на точку, відповідальну за сонячне сплетіння, 25-50 разів і покрутіть кульку (стільки ж разів) трохи вище підстави долонь.

 

Лікування безсоння

Де шукати: точки, що відповідають за наднирники, сонячне сплетіння, гіпофіз, шию / щитовидку, лімфатичну систему / органи репродукції, мозок.
Чому діє: вплив на точку сонячного сплетіння заспокоює все тіло; «мозкові» точки регулюють сон, точки залоз допомагають заспокоїтися.
Як масажувати: по 25-50 разів натисніть на кожну крапку і по 10 разів ущипніть.

 

Позбутися від занепокоєння

Де шукати: точки, що відповідають за мозок, сонячне сплетіння, гіпофіз, шию / щитовидку.
Чому діє: вивільняються заспокійливі ендорфіни, тіло розслабляється, відновлюється гормональний баланс і обмінні функції організму.
Як масажувати: натисніть на кожну точку по 25-50 разів. 

ще кілька малюнків з точками на долонях та стопах.

 

 

 

:smailuk24:  Від цього відео жінка може отримати оргазм:

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈


Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua