Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Як взнати чи я Лузер або невдаха?

Як взнати чи я Лузер або невдаха?

admin
  4 346   0    
Як взнати чи я Лузер або невдаха?
Як взнати чи я Лузер або невдаха?

Якщо ти запитуєш себе  - "Чому я лузер чи невдаха" прочитай про сім звичок лузерів, скигліїв і невдах.

Про 7 звичок, які значною мірою і роблять цих людей невдахами.

 

 

1) Лузер відчуває почуття неповноцінності і жалість до себе. Він вважає, що не зможе домогтися успіху, тому що він (або вона) живе в провінції, тому що він не того статі, тому що у нього не та освіта, тому що батьки його не любили, тому що у нього не така фігура. .. Загалом, зазвичай у лузера є причина жаліти себе, і вірити, що саме через це він лузер.

 

 

2) Лузер любить нити і скаржитися. Тут важливо врахувати одну річ - в деяких культурах прийнято скаржитися, але це є лише частиною ритуалу, коли обидві сторони розуміють, що скарги несерйозні. Лузер ж ниє і скаржиться самозабутньо, він дійсно вважає, що в його житті все погано і безпросвітно (а якщо погано не все, то він буде зосереджений саме на поганому).

 

 

3) Лузер порівнює себе з іншими. У нього немає внутрішнього «пробного каменя», і не вистачає розуму, щоб порівнювати себе сьогоднішнього з собою ж вчорашнім. Він може оцінити себе, лише порівнявши себе з іншою людиною. При цьому лузер часто вибирає людей свідомо більш успішних, що дає йому нескінченні приводи для ниття і скарг (див. попередній пункт).

 

 

4) Лузер витрачає більше, ніж заробляє. Він не підраховує витрати, він живе в кредит, він бере гроші в борг у друзів і родичів, він сидить на шиї у дружини або у чоловіка ... Варіантів може бути багато, але спільне у них одне - витрати більше доходів.

 

 

5) Лузер скупий. Не економити, а саме скупий. Він не любить розлучатися з грошима і тому намагається знайти «халяву», знижку, розпродаж, прагне вибирати найдешевший варіант з усіх можливих. В результаті він і виглядає відповідним чином, і відчуває себе паршиво, а якщо лузера попало відкрити бізнес, скупість власника не дасть цьому бізнесу розвиватися.

 

 

6) Лузер вибирає негайну вигоду замість відкладеної. Він не вміє працювати на перспективу. Він не йде вчитися, бо хоче заробляти вже зараз. Він не робить кар'єру, тому що від пива і телевізора можна отримати задоволення негайно, а від позаурочної роботи - коли ще дочекаєшся того задоволення? Така людина подібна селянинові, який взимку жене сивуху з посівного зерна, не замислюючись про те, що сіяти навесні.

 

 

7) Лузер займається справою, яка йому не подобається. Зрозуміло, багатьом з нас доводиться час від часу робити речі, які ми не любимо - наприклад, вставати по будильнику. Але лузер займається неприємними йому речами глобально - він працює на неприємною йому роботбіао, гірше того, веде неприємний йому бізнес. Природно, що він не прагне прогресувати в цій області - адже тоді йому доведеться робити ще більше неприємних речей.

 

І ще один, бонусний пункт. Лузер не цінує власний час. Через це хвилини, години і дні проливаються у нього між пальцями, і він навіть не помічає цієї втрати. Якщо ж є вибір, лузер воліє витратити час, а не гроші.

Якщо Ви виявили одну з цих звичок у себе - не жалійте себе і не нийте. Краще погляньте на це позитивно - тепер Ви знаєте, над чим працювати!

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua