Український портал » Сучасна Україна » Культура козака » Навчання і робота в Німеччині Au-pair

Навчання і робота в Німеччині Au-pair

admin
  4 278   0    
Навчання і робота в Німеччині Au-pair
Навчання і робота в Німеччині Au-pair

Сьогодні внаслідок покращення життя помаранчевими та голубими олігархами українська молодь може знайти собі роботу максимум за 1800 грн., це якщо у тебе багатенький родич...

Для тих хто не бажає змарнувати свої молоді роки і підвищити рівень володіння німецькою мовою, має змогу виїхати в Німеччину, а бо Ви просто мріяли побувати у Франції чи Німеччині? То саме для Вас існує програма Au Pair.

Суть цієї програми зводиться до того, що Ви офіційно проживаєте в німецькій сім'ї, та доглядаєте протягом 6 годин на добу за дітьми, прибираєте, готуєте їжу. Німецька сім'я взамін Вам надає кімнату для житла, безкоштовне харчування та виплачує260 Євро на місяць.

 

 

Au-Pair дозволяє:

удосконалити іноземну мову, практично її застосовувати.

це безліч нових вражень - унікальна можливість з мінімальними витратами побачити світ і знайти нових друзів

чудова можливість ознайомитися з життям і культурою країни, її національними особливостями

можливість вступу до іноземного університету або коледж, після закінчення програми Au-Pair

 

Програма Au-Pair

 

 

Слово Au-pair з французької можна перекласти як "на рівній, взаємної основі". Суть програми Au-pair полягає в тому, що молоді люди 18-25 років отримують можливість жити і працювати в приймаючій їхній родині іншої держави, в даному випадку Німеччині. 

Що Вас очікує?

Завдання працюючого можуть бути досить різні.

- легка робота в Німеччині по будинку, як допомога в підтримці квартири в чистоті і порядку, прання і прасування білизни;

- Приготування сніданку;

- Заняття з дітьми, супровід їх у дитячий садок або школу, ігри і прогулянки;

- Нагляд за домашніми тваринами.

У завдання Au-Pair в Німеччині не входить догляд за хворими чи пристарілими членами сім'ї.

 

Програма розрахована від 6 до 12 місяців. Робота в Німеччині за програмою Au-pair "по другому колу", на жаль, неможлива, навіть якщо 12 місяців ще не минули.

Робота по дому, включаючи догляд за дітьми, не повинні перевищувати 6 годин на день і сумарно 30 годин на тиждень.

 Працюючий в Німеччині отримує мінімум 1,5 вихідних дня на тижденьі. Один раз в місяць вихідні мають припадати на суботу і неділю. Крім того надаються мінімум 4 вільних вечори на тиждень.

Відпустка.У разі перебування в родині 12 місяців учасник отримує оплачувану відпустку - 4 тижні. В іншому випадку за кожний повний відпрацьований місяць - відпустка в 2 робочих дня. Якщо сім'я їде у відпустку, вона бере працівника часто з собою. В цьому випадку він повинен так само допомагати з дітьми. Якщо працюючий не їде з родиною у відпустку, робота в іншій родині (сусіди, знайомі) не допускається.

Проживання.Гостьовою сім'єю надається в розпорядження опер окрема кімната квартири. Він харчується разом з сім'єю і отримує ту ж їжу, що і всі інші члени сім'ї. Якщо учасник дотримується певних норм прийому їжі (вегетаріанство), це повинно бути вказано в анкеті.

Мовні курси.Кожному Au-pair надається можливість у його вільний час відвідувати курси німецької мови, а також відвідувати інші цікаві йому культурні заходи. Мовні курси та заходи оплачуються самим працюючим.

Кишенькові гроші і гроші на дорогу. Допомагаючи гостьовій сім'ї, Au-Pair отримує щомісяця кишенькові гроші в розмірі 260 євро. Витрати на курси вивчення мови і дорогу в Німеччину оплачує сам працюючий.

Медична страховка.Для Au-pair в Німеччині існує страховка на випадок хвороби, вагітності та нещасного випадку. Страховка оплачується приймаючою сім'єю.

 

У Вас є можливість скористатись послугами агентства Au-pair  - http://aupair-agentur.org

 

 
Портал Кампот

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua