Освідчення в коханні

admin
  105 884   4    
Освідчення в коханні
Освідчення в коханні

(Как признатся в любви на украинском языке?)

 

Любов прекрасна, особливо коли вона взаємна. Кожен з нас хоче висловити свої почуття і показати їх своїй другій половинці. Буває так, що любов просто розриває твоє серце і дуже важко знайти правильні слова, щоб висловити всю гаму почуттів та емоцій, показати, наскільки вона сильна і всепоглинаюча .

Деякі висловлюють свої почуття за допомогою поезії, а інші вважають за краще це робити за допомогою прозиі. Часто, не знаходячи своїх слів виразити почуття, ми намагаємося зробити це словами інших: беремо слова з книг або шукаємо в інтернеті.

Тому і пропонуємо для Вас смішні й зворушливі, гарячі і боязкі, хвилюючі і пристрасні -  визнання в любові коханій людині, які можуть відобразити саме твоє відчуття!

 

 Ти найрідніша і найулюбленіший чоловічок у світі. Коли тебе довго немає поруч, світ стає нецікавим. А коли ти зі мною - щасливішої людини немає на білому світі. Ти повітря, яким я дихаю і без якого не можу прожити ні секунди. Я люблю тебе більше і сильніше за всіх на світі!

Я так кохаю, що боюся початку кожного дня, Що я одного разу прокинуся і не побачу тебе.  

Є люди, з якими не хочеться розлучатися навіть на мить. Вони як наркотик: чим більше їх дізнаєшся, тим менше шансів про них забути. Таких людей хочеться осягати, в них хочеться розчинятися. Вони полонять серця, і захоплюють розум. Таких людей мало, але все ж вони є. Для мене така людина ти! І я дуже тебе люблю! ***
Я хочу зробити тебе найщасливішим чоловіком на цій землі! Хочу кожну хвилину насолоджуватися тобою і хочу віддати всю свою ніжність, теплоту, турботу, ласку ... Я кохаю тебе!

 

Люблю тебе, мій промінець сонця.

Люблю тебе, моя червона пелюстка.

Люблю тебе я з заходу до світанку.

Люблю тебе зі світанку до заходу!

Коли я читаю твої повідомлення, мені хочеться скоріше тебе почути ... щоб слова з паперу, з екранів монітора і телефону зігрілися теплом твого голосу. Коли я чую твій голос, я мрію скоріше тебе побачити ... адже погляди говорять щире слів. Коли я дивлюся на твою фотографію, я бажаю доторкнутися до тебе ... щоб відчути тепло твоїх рук. Давай швидше зустрінемося!

Ти належиш мені, я зробив тебе своєю, і в жодній казці немає жінки, за яку боролися б довше і відчайдушніше, ніж я боровся за тебе з самим собою. Так було з самого початку, так повторювалося знову і знову, і так, видно, буде завжди ...

Милий мій, без тебе моє серце було холодної крижинки, моя душа ніколи не бачила світла ... Але ти розтопив моє серденько, забрав його собі і сам став ним. Ти мені потрібен, як повітря, я в'яну без тебе, як квітка без води. Ти моє життя, мій промінець світла. Я тебе люблю! Так сильно, так шалено! Ти - все моє життя, і я без тебе просто не можу!

Своє серце дарую я милій людині,

І бажаю тобі стати мені єдиною!

Ти прими у дарунок любов – в зберігання:

Мої квіти, і серце, і щире кохання!

 

Коли мені погано, я знаю, що побачу тебе, і мені стане добре. Коли мені добре, я знаю, що побачу тебе, і мені стане ще краще! Любов робить людей оптимістами. Вона дає їм крила й змушує летіти назустріч своїй мрії. Я до своєї вже долетіла. Адже моя мрія - це ти, мій найулюбленіший чоловік!

Я люблю тебе, і мені хочеться, що б про це знав весь світ, але в той же час це було нашою маленькою таємницею. Я хочу читати тебе, як відкриту книгу, але в той же час намагатися розгадати той секрет, що захований у тебе всередині ...

Ти - нескінченно добрий, надзвичайно миле, дуже розумне, скажено привабливе, виняткове порядне, шалено талановите і кристально чесне ... чудовисько! Ну а я - та сама, як у казці, красуня-принцеса, яка в тебе закохана! :)

Подібно до птаха, летить моя душа, коли ти поруч зі мною. Тепер я розумію зміст слів "виросли крила", адже якщо твій коханий чоловік з тобою, ти ніби починаєш літати. Мені пощастило випробувати це почуття, і зустріти свою кохану людину. Ти засліпив моє серце, і мені не хочеться дивитися на інших. У моїх мріях тільки ти і я хочу, щоб ти знав, як сильно я тебе люблю!

Коли ти поруч у мене всередині горить вогник, мені подобається його тепло, і те, як він мене зігріває. Мені затишно з тобою, коли ти мене обіймаєш. Твої поцілунки, солодкі і ніжні, а губи м'які і призовні. Ти - мій маленький світ, який не замінить навіть весь всесвіт. Я люблю тебе і цим все сказано!

 

Дівчинка моя, я відчуваю до тебе неймовірно велике і воістину прекрасне відчуття, без якого людина не живе, а просто існує – це любов. Ти для мене все і навіть більше, ти та, заради якої я почав жити і дихати. Я люблю тебе, і любитиму вічно!

 

Життя таке коротке, і я хочу кожну мить бачити твоє обличчя, чути твій голос, я не хочу витрачати часу даремно. Ти мене любиш? Сумуєш по мені? Мені не те що секунду, мені навіть півсекунди без тебе провести важко. Я кохаю тебе!

Коханий, знаєш, кажуть, що любов як війна: легко почати, важко закінчити і неможливо забути! Так от зізнаюся - я не можу тебе забути!

Я хочу сказати тобі, що ти незвичайна і дивовижна загадка! Ми перетнулися на дорозі життя, нас об'єднала енергія любові, просочивши кожна мить нашого життя особливим почуттям! Наші серця б'ються в унісон, погляди звернені один до одного, як безкраї галактики! Любов огортає нас м'якою серпанком, роблячи невидимою метушню довкола ... Щастя знати і відчувати, що ми є одне в одного!

У цьому світі є тільки дві нескінченні речі: це Всесвіт і моя любов до тебе! Хоча ось щодо Всесвіту я не впевнена ...

Якщо ти проживеш сто років - я хочу прожити на день менше, щоб ні дня не жити без тебе ... Якщо ти будеш стрибати з моста - я не стрибну за тобою - я зловлю тебе під мостом ... І нехай усі чують, про що ти говориш, але, тільки я почую, про що ти мовчиш, тому що я тебе по-справжньому люблю ...

Ти знаєш, я тебе більше не люблю ... Я тебе дуже сильно люблю!

Я люблю тебе кожними секундами, хвилинами, годинами, днями, і ночами. Тижнями, місяцями, роками і століттями ... Ми знайшли один одного серед мільйона, і тепер ми дві половинки одного великого серця. Якщо ти так не вважаєш, то я не зможу більше жити, бо серце не може битися тільки наполовину ...

Один багато говорив, другий багато писав, а третій прийшов і надів їй обручку на палець. Відвіз до себе і зробив її щасливою .. 

Як сказати коханому: Я тебе люблю!.

Зазвичай хлопці затягують процес визнання в любові через відсутність сміливості чи через невпевненість в своїх почуттях.  Буває так, що хлопець сам страждав від невідомості і хотів дізнатися ваше ставлення до нього, але боявся бути відкинутим.

Зважившись зізнатися в любові першою, Спочатку подумайте над тим, як найкраще передати ваші відчуття коханому хлопцеві. Якщо у вас відносини вже тривають давно, але цих трьох заповітних слів від хлопця ви ще не почули, то треба вибрати момент, коли ви залишитеся з ним наодинці і натякнути хлопцю, що ваші існуючі відносини могли б бути більш близькими, так як ви до нього небайдужі. При цьому не обов'язково сказати: "Я тебе люблю", просто посміхніться йому і дайте поглядом зрозуміти, що він вам небайдужий. Не треба перетворювати ці слова в головне. Любов людини можна просто відчувати, за його дії, погляду і відношенню до вас.

Часто буває так, що дівчина закохується в хлопця, який вважає її просто другом, коли ще у них немає ніяких відносин. В цьому випадку процес визнання в любові може бути досить важким, він повністю залежить від фантазії дівчини. Сором'язливим дівчатам краще не ризикувати, їм дуже важко буде зважитися сказати, дивлячись хлопцеві в очі про свою любов.

Таким дівчатам рекомендуємо написати листа на гарному папері з освідчення в любові і передати хлопцю поштою, можна просто написати електронного листа або sms-ку. Так можна повністю виразити свої почуття і не проявляти жодних комплексів. Є також інший спосіб визнання в любові, це запросити хлопця на романтичну вечерю. Хороше вино і велика кількість закуски приведуть його в захват і від трьох чарівних слів, сказаних вами, він буде на вершині блаженства.

Але якщо бути чесним, То неважливо хто зізнається в коханні першим, яким чином він це зробить і як вдало буде для цього обстановка. Головне - чи любить вас хлопець насправді. Якщо він не відчуває до вас ті ж почуття, що і ви до нього, то ніяка краса, смачна їжа і оригінальність визнання в коханні виправити ситуацію не зможе. Якщо ж хлопець сам закоханий в вас, то він серцем відчує вашу любов і сам допоможе зізнатися вам у коханні.

Зізнавшись один раз в любові хлопцю, Не перетворюйте слова: "Я тебе люблю!" - В традиційне поєднання слів, які ви вживаєте заради подяки або при прощанні. В результаті визнання в любові втрачає своє значення, він ставати буденним. Але ж слова: "Я тебе люблю!" повинні означати високі почуття і вимовляти їх треба тільки тоді, коли дійсно відчуваєте до хлопця справжню любов. Коли закохані постійно вимовляють їх при розмові між собою або пишуть в  sms-ках, то якось губиться таємничість і щирість почуттів. Всі ставати буденним і звичним. Чим більше ви будете вимовляти ці слова коханому хлопцеві, тим швидше загубиться у нього до них інтерес.

Освідчення в любові має виходити з серця і найкраще це робити в інтимній обстановці, в тихому й затишному місці, наприклад, в лісі, на березі озера, дивлячись на захід або схід сонця. Коли зізнаєтеся в любові, відчуйте його близькість, а для цього візьміть улюбленого за руки, обійміть його або просто притисніться до нього. Чарівні слова: "Я тебе люблю!" повинні йти від душі, перш за все, як сказати їх, ви повинні спочатку відчути їх серцем. Нехай цих слів тільки три, але вони самі улюблені, приємні і потаємні.

УВАГА! Освідчення в кохані не завжди може порадувати хлопця, так що заздалегідь будь готова до того, що хлопець, почувши від тебе визнання, може посміхнутися або просто сказати, що він тебе не любить. У кожному разі, негативний результат - це теж хоч якесь рішення проблеми, в цьому випадку не витрачай на нього більше сил і нервів, а просто перегориь сторінку. Поплач, заспокійся і почни пошуки того єдиного хлопця, який тобі відповість взаємністю.

 

Слова для коханої дівчини

Статуси для закоханих

Анекдот для дівчат: Дівчата завжди такі: Сказала йому «ні», 5 секунд пишалася, 6 хвилин плакала, 2 дні в запої.

:smailuk10:  Як освідчуються інші:

(Как признатся в любви на украинском языке?)




------ День всіх закоханих
admin
admin  Гетьман 
№:1
Якщо у когось є цікаве відео про освідчення, залишайте тут силочки!
--------------------
«Юрбу людей перетворюють у націю дві речі: спільне велике минуле і спільні великі плани на майбутнє». Жюль Ренар
0   відповісти цитувати скарга
Оксана
Оксана  Сірома 
№:2

Дарувати любов це найкраще що ми можемо зробити для іншого


Даруймо любов та щастя один одному



Життя складається з любові, потрібно відчувати тепло та навчитись дарувати тепло іншим

2   відповісти цитувати скарга
ТІ
ТІ  Сірома 
№:3

Якщо Ви щиро і вірно кохаєте свою другу половинку то слова " Я тебе люблю" ніколи не стануть для Вас  буденними!

2   відповісти цитувати скарга

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua