Український портал » Сучасна Україна » Відео про Україну » Реальний стан Української армії!

Реальний стан Української армії!

admin
  4 151   0    

Старі брезентові намети протікають, як решето. Місце для відпочинку солдата - кинутий на голу землю брудний матрац. Постільна білизна і чиста вода сниться разом з манкою!

:smailuk5: Це українська армія!

Приблизно так ночують бомжі в підвалах. Якби була зима - то в таких умовах і до тифозних вошей недалеко.

Обіцяної зарплати контрактників - немає. Дали по 1300 грн за квітень, але ці гроші солдати вже витратили в магазинах навколишніх сіл на воду і хавчик.

 

Українські солдати на сході

Виручає тільки "підігрів " з дому грошима і продуктами. В цілому  мобілізовані і їх родичі вже самі витратилися на своє перебування в армії. А якщо врахувати, що багато були єдиними годувальниками своїх непрацюючих дружин з дітьми - то можете самі уявити їх моральний стан і бойовий дух...

 

Палатки в яких живуть солдати на сході

Палатки в яких живуть солдати на сході

Звідси не дивно, що серед солдатів - масове пияцтво. Ми потрапили в розташування бригади під вечір, провели там пару годин, і у мене буквально на очах зростала кількість бухіх людей в камуфляжах. У кожного з яких, нагадаю, автомат з боєкомплектом. Офіцери це прекрасно бачать, але бздят навіть робити зауваження, та й взагалі воліють не чіпати бійців без особливої ​​необхідності. На щастя, нетверезі воїни не агресивні, бо п'ють не для куражу, а від туги і безвиході.

:smailuk5:

Умивальник для солдат

Умивальник для солдат

Солдати варять їжу в казані!

Солдати варять їжу в казані!

Солдати

Солдати на сході



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua