Сценарії випускного вечора

admin
  7 382   0    
Сценарії випускного вечора
Сценарії випускного вечора

Ось і настав цей незвичайний день. День святковий, радісний, веселий і сумний водночас. День розтавання зі школою, рідними затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою.

Тільки вчора останнім акордом шкільної симфонії відлунали екзамени. Залишились позаду і казково-незвіданий світ пізнання, і щире спілкування, і до болю знайома мелодія останнього шкільного дзвінка. Сьогодні пролунає прощальний вальс для наших випускників. Світанкова зоря покличе їх у незвідані далі, різнобарв'я життя. До школи прийдуть нові діти. І вона як турботлива мама буде виховувати їх, наставляти і випускати в життя

Формат: word

Кількість: 7

Розмір: 210kb.

Пряме завантаження лише для козаків!
 
Увага! У Вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Уривок з сценарію випускного вечора:

Заст.з в/р: Слухайте всі! Добрий вечір, шановні друзі! Сьогодні в нашій школі найурочистіше та незабутнє свято – ми проводжаємо в життєву дорогу наших одинадцятикласників - випускників року.

Ведуча: В шкільній оселі свят завжди багато, Де музика лунає, чути спів. Але у нас сьогодні надзвичайне свято – Ми проводжаємо своїх випускників.

Ведучий: Летять роки, і час нам не вблагати, Але у серці кожного минули ті роки. Прийшла пора вручати атестати, Вже підросли вчорашні малюки.

Ведуча: Тепер належить їм майбутнє України І їм долати сходинки життя.Вони - надія наша, наша зміна, Вони - це наше світле майбуття.

Ведучий: Для них останній дзвоник продзвенів завзято, Державна атестація здана. Випускників запрошуєм на свято, Хай пролунають їхні імена...

_____

Сценарії нового року

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

------ школа

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua