Рак (Дід)

admin
  6 881   0    
Рак (Дід)
Рак (Дід)

 

22 червня – 22 липня

  

Народжені під знаком Діда, в сонячній силі купальських днів, самостійні і працьовиті. В них добре розвинене почуття відповідальності, а їхні вчинки заздалегідь продумані. Родинне щастя для них — понад усе. Реальне життя їхнє тісно переплетене зі світом уяви та фантазії. Це допомагає їм утверджуватися в ім’я Трисуття, що є знаменом Дажбожим. Чудово почуваються під час водних подорожей. Наділені естетичним смаком, мають здібності до поезії і музики. Захоплюються цінними та антикварними речами. Щасливий день — понеділок, місяць — січень, число — 2, колір — зелений, коштовні камені — перли та ізумруд. Планета — Місяць.

Дівчата — спокійні, терпеливі, прекрасні жінки і матері. Премудра богиня Лада обдарувала їх неперевершеною любов’ю. Любов — це дія, в якій вони почувають себе на вершині вічності й життя. Часто подвоюють свою самонаснажуючу енергію у професійному і суспільному житті. Можуть бути щасливі, коли зрозуміють, шо, крім брати, треба вміти і віддавати.

Хлопці мають м’який і згідливий характер. Люблять куховарити і знають собі ціну. Прагнуть бути першими, але, на противагу Турам, не добиваються прихильності дівчат, а прагнуть, щоб вони самі їх домагалися. Віддають перевагу молодим та гарним дівчатам, над якими люблять панувати.

 

Рак (Дід) Сексальний гороскоп для Рака

рак

Це емоційний знак. За найменшої непевності у власних силах Рак стрімко ховається у власному панцирі, створюючи враження черствого та навіть жорстокого. Це ж стосується й любовних стосунків. Саме тому йому складно розслабитися в сексі. Рак - це скиглій, і з ним імпульсивним людям важко. Із представниками знаку Рак важко порозумітись Овнові, Близнятам, Леву, Терезам, Стрільцеві, Козерогу, Водолію. Трохи простіше Тельцю, Діві, Скорпіону, Рибам.
 

 

Чоловік-Рак може шукати в суспільстві жінки притулок від душевних негараздів, при цьому більш ніжні Раки намагаються створити затишок і для жінки, наприклад, приготувати романтичну вечерю, а менш ніжні намагаються оточити себе жіночою увагою, можливо, не однієї жінки. Ці чоловіки жіночні, тому для тих, хто любить «мачо», спілкування з Раком буде мукою, так як він може проявляти мало ініціативи у відносинах і, зокрема, в сексі і, можливо, його доведеться якось стимулювати.

Жінка-Рак має добру інтуїцію, жіночна, дуже орієнтована на родину, і найчастіше її має. Однак зустрічаються й такі жінки-Раки, які довго не можуть створити сім'ю. Це означає, що вони не можуть розкритися перед чоловіком, тому що дуже ніжні й ранимі, а здаються іноді бездушним. Для багатьох жінок-Раків секс не головне, вони можуть не говорити про це зі своїм чоловіком, але турботу про себе він отримає чудову.

 

Здоров'яПро здоров'я рака

Часто у Раків буває слабке тіло і велика чутливість до зовнішніх умов. Ці властивості дає управителька знака Місяць. Слабкі місця - грудна клітка і шлунок, можуть бути шлункові розлади, порушення травлення, набряклість. Ці люди можуть бути недовірливі, схильні до депресій, пухлинних захворювань, ревматизму, люблять часто на щось скаржитися. Для хорошої роботи шлунка важливо ретельно пережовувати їжу, намагатися є в спокійній обстановці, із задоволенням. Необхідно стежити за станом зубів, а також хребта (Сатурн у вигнанні).

Ракам необхідна хоча б мінімальна фізичне навантаження і постійне відчуття, що хтось про них піклується. Рак може сильно погладшати (екзальтація Юпітера) - йому варто стежити за своєю вагою. Багата уява Раків варто направляти на генерацію позитивних емоцій, намагатися не ображати Раків, так як у них можуть виникнути хвороби «на нервовому грунті».

Рослини Рака містять багато води: хвощ польовий, аїр, трефоль, лілія, латаття, таволга, манжетка, листя мати-й-мачухи, череда, сухоцвіт, розмарин, м'ята, шавлія, паклун, пастуша сумка, очиток, квіти липи, рис , овес. Їх застосовують для лікування хвороб грудної клітини, легень, шлунка, молочних залоз, матки, безпліддя, усунення глибоких емоційних переживань, страхів, часто використовують у педіатрії.

 

рак рак
рак

 

Народжені та благословенні під сузір’ям Діда


Патріарх УГКЦ Мирослав-Іван, кардинал ЛЮБАЧІВСЬКИЙ, історик Іван КРИП’ЯКЕВИЧ, письменник Юрій СМОЛИЧ, автор “Повісті минулих літ” Нестор Літописець, музикознавець Філарет КОЛЕССА, генерал, головнокомандувач УПА Роман ШУХЕВИЧ, історик Ілько БОРЩАК, письменник Василь КУЧЕР, живописець Ілля ШУЛЬГА, літературознавець Андрій ЛОБОДА, художник Петро АНДРУСІВ, піаніст Богдан ПЮРКО, архітектор Іван ЛЕВИНСЬКИЙ, бджоляр, винахідник рамкового вулика Петро ПРОКОПОВИЧ, етнограф Микола МИКЛУХО-МАКЛАЙ, письменник Петро ПАНЧ, кобзар Іван Йович КУЧУГУРА-КУЧЕРЕНКО, один з перших вітчизняних льотчиків Сергій УТОЧКІН, скульптор Леонід ПОЗЕН, письменник Павло МОВЧАН.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua