Стрілець (Господар)

admin
  7 403   0    
Стрілець (Господар)
Стрілець (Господар)

 

23 листопада — 21 грудня

Народжені під знаком Господаря — овіяні славою стягу Дажбожого, бо знаходять щастя у відвазі і ступають сміливо на життєвий шлях. Долаючи підступні та штучно створені перешкоди, підлість та неправду, завжди знаходять вірного і щирого друга. Користуються успіхом у представників протилежної статі, їм властиві життєвий оптимізм та душевний спокій. Досягають значних успіхів у військовій справі, літературі та мистецтві.

Несприятливе розташування планет у час народження сприяє появі гордих, розпутних, з нестримним характером людей. Щасливий день — четвер, місяць — червень, число — 8, колір — усі відтінки зеленого і фіолетового, коштовний камінь — топаз. Планета — Юпітер.

Дівчата — прекрасні зоряні квіти, з веселою вдачею і палким темпераментом. Така зоряна квітка не кожному хлопцеві до снаги. Досить компанійські та врівноважені. Здебільшого, знаходять себе в любові; можливості їхні безмежні — як у щасті тілесному, так і в щасті духовному. Щиро вдячні чарівній богині Ладі, що мають щастя служити коханню. Життя для них — це спектакль, в якому вони грають головну роль — Любов.

Більшість хлопців  не бажають відчувати сімейні пута. Обожнюють музику, витвори мистецтва і товариство гарних жінок. Дівоча молодість і краса повністю полонять їх. Якщо кохання нещасливе, то не переймаються. Досить відверті і прямолінійні, можуть бути чудовими друзями.

 

Стрілець (Господар) Сексуальний гороскоп для Стрільця

Стрілець

Це знак Вогню, який у сексі проявляється силою та палкістю. Він любить повчати та наставляти, зокрема і в справах любовних. Хоча не завжди Стрілець ставить секс на перше місце у взаєминах. Він менш пристрасний, ніж представники Овнів і Скорпіонів. Хороші стосунки можуть скластися у Стрільця з Овнами, Левами, Терезами, Стрільцями та Водоліями. Більш проблематично - з усіма іншими знаками.
 

 

Чоловік-Стрілець - це завойовник, веселун, люблячий гру і сюрпризи в житті та сексі, Стрільці романтичні, і люблять розважатися і «радіти життю». Спілкування зі Стрільцем може підняти жінці настрій, вона може відчути вихідний від Стрільця дух святковості, який поширюється і на любовні відносини. Стрілець може і не бути дуже пристрасним, але любить віддавати жінці свій запал, для нього важливо, щоб жінка була задоволена і хвалила його, в сексі щедрий і грайливий, йому потрібно тільки натякнути, які саме ігри вас приваблюють.

Жінка-Стрілець часто не виражає яскраво своїх сексуальних емоцій та уподобань, і чоловік може бути здивований, виявивши у своїй подрузі, що рветься підкоряти далекі обрії, сильні пристрасті, які вона час від часу буде на нього вихлюпувати. Вона може любити займатися сексом у несподіваних місцях.

 

Здоров'яПро здоров'я Стрільця

Стрілець спортивний (Марс у родині), один із самих здорових знаків Зодіаку (Сонце в спорідненості), має сильну конституцію, жилаве, витривале тіло. Слабкі місця - кровоносна, нервова система, можуть бути хвороби легень через велику активності, слід стежити за станом крові. Специфічною загрозою цього положення Сонця є небезпека нещасних випадків, рани і пошкодження через падіння, при заняттях спортом. Уразливі стегна і тазостегнові суглоби (управління Юпітера), є схильність до ревматизму, подагри, гарячковим хвороб.

Здоров'я у Стрільців у великій мірі залежить від настрою, для оптимістично налаштованого Стрільця не страшні застуди. Для отримання позитивних емоцій допомагають закордонні поїздки з звеселяннями. Однак пити коштує менше, так як у Стрільців вразлива печінка. Дієти дотримуватись Стрільцям важко (Сатурн у ворожнечі), також вони не люблять слухати нічиїх порад, в тому числі і з приводу свого здоров'я. Слід більше бувати на свіжому повітрі для зміцнення органів дихання (Меркурій у вигнанні), менше курити.

Деякі Стрільці можуть бути схильні не тільки до випивки, але і до прийняття наркотиків (управління Нептуна). Цю схильність треба намагатися приглушити, направляючи увагу Стрільця на мистецтво, морські купання, спорт, хоча зупинити Стрільця, який захопився, або змусити прислухатися до доводів розуму може бути складно. Лікуватися вони, як правило, не хочуть. Рослини Стрільця - це лопух, барвінок, дзвоник, льон, волошка красавка, лаванда, расторопша, оман, татарник, цикорій, дуб, береза, сосна, евкаліпт, пальма, кипарис. Їх використовують для лікування печінки, судин, крові.

 

стрілець стрілець
стрілець

 

Народжені та благословенні під сузір’ям Господаря

Художниця Марія БАШКИРЦЕВА, письменник Олекса СТОРОЖЕНКО, письменник Іван НЕЧУЙ-ЛЕВИЦЬКИЙ, поет Михайло ОРЕСТ, письменник Григорій КВІТКА-ОСНОВ’ЯНЕНКО, композитор Анатоль ВАХНЯНИН, письменник Микола ХВИЛЬОВИЙ, поет Олександр ОЛЕСЬ, композитор Микола КОЛЕССА, письменник Микола УСТИЯНОВИЧ, письменник Борис ГРІНЧЕНКО, письменник Михайло СТАРИЦЬКИЙ, політичний діяч Андрій МЕЛЬНИК, композитор Микола ЛЕОНТОВИЧ, письменник Данило МОРДОВЕЦЬ, поет Микола ВОРОНИЙ, письменник Микола РУДЕНКО, мовознавець Йосип ЛОЗИНСЬКИЙ, історик Микола ПЕТРОВСЬКИЙ, письменниця Зінаїда ТУЛУБ, фольклорист, письменник Матвій СИМОНОВ, скрипаль Петро СТОЛЯРСЬКИЙ, письменник Юліан ОПІЛЬСЬКИЙ, поет, перекладач Борис ТЕН, філософ Данило ВЕЛЛАНСЬКИЙ, письменник Микола КУЛІШ, поет Микола ФІЛЯНСЬКИЙ, філософ Григорій СКОВОРОДА, академік, хірург Микола АМОСОВ, письменник Григір ТЮТЮННИК.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua