Водолій (Водяник)

admin
  8 970   0    
Водолій (Водяник)
Водолій (Водяник)

 

20 січня – 19 лютого

Народжені під знаком Водяника, не беручи за ваду деяку прохолоду до них сонячних богів,  наділені неабияким розумом. Вірять, що людина народилася з Любові, бо Дажбог — Любов, і немає віри, вищої за Любов. Здатні до ворожіння, особливо хлопці, можуть стати навіть волхвами. Цікавляться всім оригінальним і таємничим. Уявлення їхнє не має меж; вони  вірні та справедливі. Недолік їхній — у щирості душі, яку можуть використати з корисними цілями як друзі, так і вороги. Щасливий день — субота, місяць — серпень, число — 8. Коштовний камінь — сапфір, улюблений колір — фіолетовий. Планета — Сатурн.

Дівчата, народжені під знаком Водяника, — це пелюстки, проміння вогнистого світла. Відрізняються від інших вірністю Ладі, бо це вона дарує їм щасливу обручку і милого. Пристрасні в любові, витончені у своїх намірах, добрі господині і полюбляють гостей. Вміють веселитися і подобатися чоловікам, компанійські.

Хлопці — воістину справжні внуки Дажбога, хоча дещо неспокійні і неврівноважені, зате своєю особистістю приваблюють до себе інших. Люблять, щоб дружина бачила в них господаря. З повагою ставляться до дівчат, але невинна плітка може змінити їхнє ставлення, люблять  обережно. Основне для них — практичність і ділові стосунки.

Сексуальний гороскоп для Водолія

водолій

Водолій у сексі трохи прохолодніший за Овна та Скорпіона, хоча нюансами статевого життя починає цікавитися доволі рано. Представники цього знаку говіркі, і ця якість подобається тим людям, які люблять чути компліменти на свою адресу. Водолій перебірливий у виборі партнера для створення сім'ї. У союзі з яскравим Скорпіоном він ризикує отримати суперника, ніж коханця. Оптимальний варіант для нього: Овен, Близнята, Терези, Стрілець, а також сам Водолій.

 

Чоловіки-Водолії позитивно оцінюються в сексі. Вони схильній до експериментаторського підходу в сексі. Водолійські експерименти в області сексу, на відміну від скорпіонських, рідко бувають жорстокими, їх просто займає питання, а чи не буде приємніше зробити по-іншому? їм приїдається рутина, треба, щоб було цікаво, хочеться спробувати якомога більше всього в житті. Головне, це спонтанність, говорить Водолій. Він може займатися сексом з дружби, він цікавий і влюбливий. Для нього мало значить шлюб, і він вступає в нього в основному з цікавості, але часто є вірним партнером для своєї дружини.

Жінка-Водолій дуже цінує дружбу й часто може мати багато друзів-чоловіків, однак найчастіше вона буває вірна своєму коханому. Для неї часто мало важить шлюб, вона важко переносить залежність і, рідко буваючи дійсно холодною, цінує свою свободу, і часто має відносини поза шлюбом, для неї мало значить престиж. Завоювати її серце можна, будучи вірним другом, інтелектуально цікавою людиною. Жінка-Водолійка часто задає собі питання «А що, якщо спробувати ось так?», І її може мучити питання, а чи буде вона правильно зрозуміла своїм партнером-не Водолієм? Вона не думає довго, перш ніж вступити в сексуальний зв'язок, і часто дає волю своїм бажанням.

 

Здоров'яПро здоров'я Водолія

Водолії володіють сильною конституцією, але іноді вважається, що життєвих сил у них мало (Сонце в екзилі), вони схильні до хвороб, пов'язаних з порушенням циркуляцією крові, нервовим і спазматичним розладів. При цьому положенні Сонця можуть страждати також серце й очі. Слабкі місця - щиколотки, гомілки, можуть бути судоми. Розтягнення і переломи ніг, пошкодження кісточок. У Водоліїв іноді зустрічаються незвичайні й рідкі захворювання (управління Урана). Стан розуму (Нептун екзальтірует, Меркурій у спорідненості) часто служить причиною багатьох захворювань, що виникають у людей з Сонцем в цьому знаку.

Від нервових розладів Водоліям допомагає медитація, позитивний настрій, спілкування з друзями, протипоказаний алкоголь. Водоліям дуже корисні рухливі ігри, тривалі прогулянки на свіжому повітрі (це зміцнює органи дихання, які у Водоліїв часто вразливі), дихальна гімнастика. Юпітер у ворожнечі може принести хвороби печінки і жовчного міхура, добре зайнятися їх профілактикою. Треба також приділити увагу зубах (управління Сатурна) і хребту, від якого залежить здоров'я організму.

Рослини Водолія: це рослини, плоди і листя, які розташовані групами: плоди: обліпихи, смородини, черемхи, екзотичні та рідкісні рослини: женьшень, орхідеї, цитрусові: апельсини, мандарини, лимони, грейпфрути. Їх використовують для лікування гормональних порушень, у разі незрозумілих, незвичайних проявів хвороб, алергічних реакцій, порушення функцій сфінктерів шлунка, прямої кишки, жовчного міхура.

 

Водолій
водолій

 

Народжені та благословенні під сузір’ям Водяника

Поет Євген МАЛАНЮК, поет Степан ЧАРНЕЦЬКИЙ, поет Іван КУЛИК, письменник Петро ГУЛАК-АРТЕМОВСЬКІІЙ, поет Павло ЧУБИНСЬКИЙ, поет Павло ТИЧИНА, поет-байкар Євген ГРЕБІНКА, музикознавець Климент КВІТКА, фольклорист Опанас МАРКОВИЧ, козацький літописець Самійло ВЕЛИЧКО, письменник Лесь МАРТОВИЧ, церковний діяч Йосип СЛІПИЙ, письменник В’ячеслав БУДЗИНОВСЬКИЙ, філософ Орест НОВИЦЬКИЙ, вчений-психолог Степан БАЛЕЙ, письменник Тимофій БОРДУЛЯК, колекціонер-меценат, археолог Богдан ХАНЕНКО, астроном Сергій ЧОРНИЙ, композитор Станіслав ЛЮДКЕВИЧ, державний діяч Микола СКРИПНИК, живописець Володимир ОРЛОВСЬКИЙ, історик, письменник Микола  МАРКЕВИЧ, художник Костянтин ТРУТОВСЬКИЙ, співачка Оксана ПЕТРУСЕНКО, поет, академік Микола ГНЄДИЧ, письменник Степан ПУШИК.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua