Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Українські меми 2022-2023 років

Українські меми 2022-2023 років

admin
  755   0    
Українські меми 2022-2023 років
Українські меми 2022-2023 років

Українські меми що стали популярним хітами в Україні, список не є повним і  буде поступово розширюватись по мірі народження нових мемів українцям під час оборони від орків!

«Русский военный корабль, иди нах*й»

Цікава відповідь військового та захисника острову Зміїний на пропозицію росіян здатися, яка вказала правильний шлях окупантам.

Паляниця

Слово «паляниця» стало мейнстрімом серед українців на початку війни — саме таким чином перевіряли «своїх». Не без відомих провалів росіян, коли скабєєва у пропагандистських новинах переклала паляницю, як «полуниця».

Віталій Кім та «Доброго вечора, ми з України

Ще на початку війни голова Миколаївської ОДА один з перших привітався з українцями нині відомою фразою «Доброго вечора, ми з України». А ось ця фотографія розлетілась по всім соцмережах, що дала початок мему «про шкарпетки Кіма»

«А сейчас я вам покажу, откуда на Беларусь готовилось нападение»

Спроба картопляного фюрера розповісти про «напад України» на білорусь та росію перетворилась на локальний мем…

Чорнобаївка

Найвідомішим селом України стала Чорнобаївка, де під час окупації правобережжя росіяни зазнали значних втрат техніки й живих сил лише на одному аеродромі.

БНР або Бєлгородська Народна Республіка

Доволі цікава пропозиція бавовняним сусідам повернути кордони УНР.

«Бавовна - Хлопок»

«Людський фактор» та «хлопок» на складі з боєприпасами у Бєлгороді набули популярності в українських інтернет-медіа, звідки й виник троллінговий жаргон про бавовну.

Борис Джонсонюк

Пам’ятаєте перший візит колишнього прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона в Україну? Тоді, в одному зі столичних кафе, створили десерт на честь європейського лідера, подарувавши йому прізвисько «Борис Джонсонюк».

Банка з помідорами, як новітня українська зброя

Ще у лютні киянка власноруч збила ворожий дрон, а саме — скинула на нього банку маринованих помідорів. Спочатку йшла мова про те, що то були огірки, але виявилось інакше.

«Спецоперация идёт по плану»

Саме так виправдовувався ігор конашенков у щоденному звіті про «успіхи» загарбників.

Біологічні лабораторії США

Ось так прозвучала одна з передумов для початку війни з Україною від російського Міністерства оборони.

Чмоня

Розгублений вигляд одного з полонених окупантів розповсюдився у всіх соцмережах, де й отримав назву «чмоня».

Віктор Медведчук

Фотографія захопленого кума путіна в перший день стала справжнім мейнстрімом серед українців, що й наштовхнуло гумористів створити тисячі мемів з екс-головою ОПЗЖ.

Оксана Марченко

Шоковані українці, коли побачили журналістку та телеведучу Оксану Марченко без гриму, не втримались від створення величезної горстки мемів.

Збір на супутник

Черговий збір Притули на акцію «Народний Байрактар» закінчився…. купівлею «народного супутника».

Пес Патрон

Пес на ім’я Патрон став справжньою зіркою та символом армії України. Здобув він славу як собака-піротехнік, що допомагав у розмінуванні деокупованих північних областей.

Макіївський роднічок

Новина з окупованої Макіївки Донецької області про те, що дехто «прикрасив – наложив кучу гівна» місцеве джерельце, викликала «вибуховий сміх» в українських соцмережах.

«Вова, *баш їх бл*ть»

Легендарна фраза Олександра Поворознюка стала справжнім хітом серед українців, а також увійшла до тексту багатьох патріотичних пісень, каверів тощо.

Кримський міст

Ранок українців розпочався не з кави, а з новини про вибух на Кримському мості. Така феєрична звістка аж ніяк не могла не порадувати народ, який чекає на звільнення півострову від загарбницьких рук.

Вибухи в Криму – Здесь все так по домашнему!

Налякані росіяни в Криму вимушено тікали з півострову, а їхня реакція перетворилась на локальний мем.

«Мирного рішення не буде»

Ось у такій формі українські мем-спільноти зробили Петра Порошенка одним з найпопулярніших мемів 2022 року. Сфотошоплений п’ятий президент фігурував ледь не на всіх мемних стрічках, зазначених вище, а про нього знає кожен третій український користувач TikTok.

Графіки відключення світла

Доволі відома кожному українцю ситуація, коли запроваджені графіки ДТЕК ледь свідомо не вбивали споживачів електроенергії.

Флешмоб #LightOnZelenskyyOff

Саме так користувачі Twitter спонукали українців мітингувати проти відключень світла та «знущань» над ними. Так сталося, що навіть росіяни підхопили цей флешмоб та вирішили, так би мовити, втрутитися в онлайн-суперечки українців. Перекладена фраза «Нет мочи терпеть эти адские муки без света» перетворилася на справжній мем «Нема сечі терпіти ці пекельні борошна без світла».

Світло у сусідів

Відомий скандал серед українців, зосереджений на скаргах щодо наявності електроенергії у сусідів під час блекауту.

Обстріл пішохідного мосту Кличка

Міст-термінатор у Києві здобув слави після ракетного обстрілу 10 жовтня 2022 року.

Щекавиця

Таким чином, а саме влаштувнням оргії, кияни запропонували молоді зустріти «ядерну небезпеку».

АТБ у звільненому Херсоні

Не встигли українські військові деокупувати місто-герой Херсон, як вантажівка АТБ одразу в’їхала по небезпечних стежках.

Привид Києва

Ще від початку війни новинами ширилася звістка про славетного Привида Києва, який мужньо обороняв небо України від російських літаків та гвинтокрилів. Українці на протязі стрімінгу мему намагалися віднайти відповідь на запитання, хто ж такий Привид Києва.

Росіяни у Чорнобилі

Окупація північних регіонів Київської області, включно з Чорнобилем та Прип’яттю, змусила українців не лише злякатися, а також і пожартувати з військових в окопах біля Рудого лісу.

Степан Бандера

росіяни, почувши хто такий Степан Бандера, і яке почесне місце він займає в «українських неонацистів», обурено скандували про начебто живого ватажка «нацистів». Ось така реакція переслідувала українців.

Біологічна зброя

Із витоків про біологічні лабораторії США українці придумали власний мем про «біологічну зброю» — гусей, які ліквідували ворожий літак на Херсонщині.

Фермери проти російських танків

Хто тільки не крав ворожу техніку — звичайні люди, роми та гопники. А от фермери вдалися до креативу, який набув мемного характеру в українських соцмережах, та й не тільки.

Палаюча москва

Українські гумористи втілили мрію кожного українця за допомогою одного фото, яке нині вважається мейнстрімом у побуті народу.

Нервовий путін

Небайдужі українці звернули увагу на «нервового» путіна під час зустрічі з шойгу. З його нікчемної статури зробили безліч мемів, які пам’ятатиме кожен корстувач інтернету.

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua