Сирі вуха заливаємо окропом приблизно на 30 хвилин, потім їх добре вичищаємо ножем.
Заливаємо холодною водою і варимо до готовності близько 1 години та 20 хв., наприкінці варіння додаємо гвоздику, запашний перець, лавровий лист і сіль.
Після того як вимкнули газ під каструлею, необхідно одразу дістати вуха та дати їм охолонути, і лише холодними нарізаємо тоненькою соломкою.
Наливаємо в глибоку тарілку 50гр. яблуневого оцету + 50гр. води, ковпачок оливкової олії і додаємо червоний перець гіркий, сіль, коріандр, видавлюємо часник, все добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 3-4 години.
Одразу попереджаю, що свинячі вуха є важкою їжею, тому потрібно мати міру, а то під пиво вушка йдуть на ура!