Дивитись теканал UBR

admin
  3 321   0    
Дивитись теканал UBR
Дивитись теканал UBR

Український бізнес-канал (UBR) - український спеціалізований інформаційно-аналітичний телеканал для бізнес-аудиторії. В ефірі UBC українські та іноземні підприємці отримують інформацію про реальний стан усіх сфер економіки країни та світу.

Дивитись теканал UBR:

http://tv.ubr.ua/

UBR – це принципово новий формат українського телебачення, що ґрунтується на новій філософії ділового мовлення.В нашому ефірі українські та зарубіжні підприємці отримують інформацію про реальний стан всіх сфер економіки в державі та у світі. На UBR - конкретні пропозиції та поради щодо того, як ефективніше вкласти гроші в українські підприємства та ринки, як порозумітися з податківцями, як вчасно врахувати тенденції на світових ринках і як будувати стосунки з діловими партнерами. UBC систематично відстежує та аналізує, наскільки ефективним є державне регулювання української економіки, наскільки корисними чи шкідливими для певних галузей вітчизняного бізнесу є рішення можновладців.

Ефір телеканалу на 85% наповнений програмами власного виробництва. Інформація UBR є унікальною , її не можна знайти в інших джерелах.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua