Український портал » Історія України » Доба відродження » Банда проти сміливих медійників!

Банда проти сміливих медійників!

admin
  5 093   0    
Банда проти сміливих медійників!
Банда проти сміливих медійників!

Сьогодні настав час, коли твоє майбутнє реально залежить лише від тебе!

Ти можеш опустити руки, а можеш боротись як Максим Голосний, що в Дніпропетровську не побоявся вивісити Найкреативніший білборд проти Партії Регіонів.

Банер - "Взнала, що внук проголосував за Регіони - переписала хату на кота" - має усі шанси стати прапором боротьби проти региків.

Не знайшовши законного мотиву для репресій проти Максима - голови сільради, обласна влада з допомогою силових структур оголосила його у всеукраїнський карний розшук, навіть не пред'явивши йому звинувачення!  :smailuk26:

 

Взнала, що внук проголосував за Регіои - переписала квартиру на кота

 

 

Максим Голосний прокоментував цю ситуацію наступним чином:

Перш за все хочу сказати, що директора РА «АПЕЛЬСИН» Наталію (власника бігборда) після вчорашнього телефонної розмови з високопоставленим чиновником відвезли в реанімацію. З учорашнього дня вона офіційно на лікарняному - мені дуже шкода, що так сталося. Але це реалії, які сьогодні мають місце: для цієї влади немає моральних принципів, немає закону - вбивати, калічити, залякував, але досягай своєї мети. 2 тижні тому убили дуже шанованого мною людини, відомого дніпропетровського еколога Володимира Гончаренко. Він теж мав необережність говорити правду, бути занадто публічним і принциповим, і перейшов дорогу бізнес-інтересам криворізького клану. Не виключені замаху і на мене чи моїх колег - доводиться бути напоготові.

 

 Приклад з білбордом "... Переписала хату на кота" дуже яскравий та показовий - Ви подивіться, у Партії Регіонів - сотні площин з яких вона віщає що наступила стабільність та благополуччя. І всього ОДИН, - :smailuk19: а яка реакція на єдиний банер - негайно зірвати, заклеять, залякати! Невже вони думають, що люди і без цього не дізнаються правду?

Це ганьба, ганьба на всю Україну!

 

БРАТТЯ - БОРІТЬСЯ!  БО ЗАВТРА БУДЕ ПІЗНО!!!.....

 

 



 

 

 

 

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua