Майдан №3

admin
  3 311   0    
Майдан №3
Майдан №3

Майдан № 1

- це студентський євромайдан ‬ -  наївний протест молоді проти різкої зміни курсу країни, за вступ до Євросоюз. У цієї молоді вкрали майбутнє і вони вийшли на протест.  Танці, пісні викликали силову реакцію з боку влади і закінчився побиттям студентів і громадянських активістів.

Саме побиття і запустило Майдан №2, адже подібної жорстокості люди в Україні ще не бачили.

Майдан №2 :

Самоорганізований, сердитий, безстрашний. Десятки тисяч людей вийшли на вулиці, аще сотні тисяч помагали фінансово. Коли політики почали зливати активістів, Майдан відповів барикадами на Грушевського коли політична сцена закликала до домовленостей з Януковичем - сотні пішли в контратаку і перемогли.

Майдан 2 стояв не за євроінтеграцію, а за покарання винних, повалення вбивці Януковича і зміну системи. 

Склалося чітке уявлення про майбутнє, заснованому на новій системі цінностей, побудові справедливого суспільства - в якому пріоритетним стає розвиток, творчість, самовираження.

 

Майдан №3:

 

Буде обов'язково! Єдине, що поки стримує майданівців від спалення адмінбудівель і виносу політиків - це зовнішня загроза. Система тріщить по швах, владні інституції втрачають легітимність в очах людей, зростає невдоволення. На цьому етапі ненависть до продажних політиків може об'єднати і Захід і Схід, і на Майдан вони вже вийдуть разом, об'єднані спільною метою - змести під корінь всіх і встановити пряме народовладдя.

 

Без політиків гнівний, миттєвий, нещадний, неминучий? Коли ти стоїш під кулями і розумієш, що можеш в будь-який момент загинути, це кардинально змінюється свідомість. Ти раптово усвідомлюєш, що є істина, а що лушпиння.  

І якщо попередніх можновладців відпустили, погромив житло та офіси, то цих вважатимуть зрадниками цінностей Майдану. А із зрадниками у воєнний час розбираються швидко - через Народний Трибунал, по ходу потроюючи масові зачистки корупціонерам, рейдерам і мародерам.

 

Точкою складання буде Майдан, а ядром стануть ті люди, які створять коло довіри, принесуть клятву вірності народу, а також запропонують нову модель розвитку суспільства.

Це буде нова еліта, яка візьме відповідальність за майбутнє країни....!

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua