Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Швидке створення інтернет-мемів

Швидке створення інтернет-мемів

Kalmir2012
  7 977   0    
Швидке створення інтернет-мемів
Швидке створення інтернет-мемів

Інтернет-меми - це швидке розповсюдження будь-якої інформації усіма можливими способами. У цій темі ви дізнаєтесь, як швидко створити і розповсюдити свій мем у вигляді картинки-анектоду.

 

Інтернет-меми почали використовуватись у середині першого десятиліття XXI століття.  До спонтанного неконтрольованого розповсюдження від одного інтернет-користувача до іншого схильна не будь-яка інформація, а тільки та, яка яким-небудь чином залишає багато користувачів небайдужими до неї.

Традиційно так само розповсюджувалися анекдоти, жарти і посилання на медіа-об'єкти розважального характеру (спочатку малюнки, потім флеш-ролики, звукозаписи, відеозаписи), але спеціальну увагу на явище, назване потім «інтернет-мемами», звернули тоді, коли за тим самим принципом стали розповсюджуватися речі, на традиційні анекдоти і розваги не схожі. Також в Інтернеті набули поширення американські мотиватори та демотиватори.

Весь інтернет забитий різноманітними мемами, якщо ви хочете створити свій мем і щоб він став популярним Вам потрібно декілька речей:

 

 Бажання

Хороша ідея :smailuk36: - це головний компонент, ідея має бути короткою і влучною,яку можуть зрозуміти багато користувачів

 Засоби для створення мемів (ми розглянем найпростіший і найшвидший спосіб-створення мемів через спеціальні сайти)

 Соціальні мережі - звичайно можна поширювати меми і через електрону пошту, але ви мало від цього добєтесь ефекту, найбільшого ефекту ви добєтесь в найбільших соціальних мережах таких, як фейсбук, вконтакті,однокласники і т. д...

Сайти для створення мемів

Якщо в вас є вже ідея і невимовне бажання поділитися нею зі світом, але ввас не має багато часу для редагуванняі, шліфування картинки вам потрібно  скористатися кількома найпопулярнішими сайтами для створення мемів. Перший сайт де ви можете швидко створити мем використовуючи мінімум налаштувань, просто на шаблони картинок вписуючи текст є ось цей сайт - troll-face.ru

 

 

Слідуйчий сайт який я вважаю одним з найкращих для цього є trollface-fun.ru , тут ви можете застосувати більш широкі налаштування зміна кольору, розмір картинки,тексту і багато чого ще. Також ви можете спробувати себе на сайт risovach.ru, теж непоганий сайт, якщо не зважати на велику кількість реклами :smailuk32:

Слідуйчий крок, після того, як ви бачете перед собою свій витвір мистецтва, ви маєте зробити його популярним, для цього буде мало виставити свою картинку в новини чи скинути друзям, для того, щоб вона швидко здобула популярність потрібно закинути її в декілька товариств з великою кількістю людей. І ви і не помітите, як швидко ваше творіння розповзеться по всьому інтернету, як я вже говорив головне є ідея, популярними стають ті меми, в яких наприклад висміюється, якась відома подія в світі, популярним є те, що стосується багатьох людей.

 

Отож, якщо ви хочете поділитись анекдотом чи цікавою ідею зі світом швидко, створення інтернет-мемів для вас.

 

 

На кінець хочу запропонувати вам варіант відео-мема, який заполонив світ після Gangnam Style, тисячі людей повторюють і відтворюють на перший вигляд дуже дурнувате відео :smailuk34:

 

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈


Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua