Генитично-чиста вода

admin
  3 935   0    
Генитично-чиста вода
Генитично-чиста вода

Вся водопровідна вода на планеті непридатна для пиття через дуже складний процес хімічної обробки. Для того щоб її подати по трубах, потрібно попередньо знезаражувати хлором, а це призводить до утворення дуже токсичних хлорорганічних сполук. Велика кількість хвороб, у тому числі новоутворення пов'язані з тим, що люди п'ють водопровідну воду.

Стерилізуючи водопровідну воду, ми вбиваємо природну мікрофлору, а на її місці з'являється інша, більш токсична. Це гриби - мікроміцети, які викликають невиліковне запалення легенів, тому що антибіотики наі них не впливають. Всі існуючі методи обробки води не здатні прибрати ці гриби з водопроводу. Наш інститут перевіряв водопровідну воду в різних країнах і скрізь їх знаходили.

Тому водопровідну воду потрібно використовувати виключно для санітарно-гігієнічних цілей.

Не з'являється накип - ця вода небезпечна для життя!

Вміст солей в такій воді - до 400 млг / літр, вони сформувалися природним шляхом, тому не шкідливі для організму. Більше того, без солей жорсткості, від яких на чайнику з'являється накип, не може нормально функціонувати організм. У воді при кип'ятінні може утворюватися діоксид кремнію, але він нешкідливий, до того ж може виступати як природний сорбент для нашого організму. Вода, що містить кремній, прирівнюється до категорії цілющих. Вкрай важливо, щоб у воді був кальцій, магній, натрій і калій. Наприклад, у Санкт-Петербурзі дуже м'яка вода, майже немає кальцію і магнію, тому там люди масово хворіють на гіпертонію.

 

Смачна вода - ознака наявності нітратів.

Якщо ви п'єте воду, і вам здається, що вона м'якша, солодше, значить це вже не вода, а напій. Якщо в колодязі дуже смачна вода - там може бути багато нітратів.

 

 

Владислав Гончарук

Владислав Гончарук - доктор хімічних наук, професор, академік, член президії НАН України, директор Інституту колоїдної хімії та хімії води та Анатолій Яцик, професор, доктор технічних наук, академік НААНУ, директор УНДІВЕП про питну воду.

 

Будь-яку воду зберігати  не довше двох днів.

Інакше це вже не питна вода, а бульйон з мікроорганізмів. Посуд, в яку ви набираєте воду, повинна бути або скляній, або емальованому. Багато людей ходять по воду з пластиковими пляшками, які всередині вже позеленіли. Ця мікрофлора зовсім небезпечна для організму.

Чи існує пям'ять води?

Владислав ГОНЧАРУК: Це нісенітниця.  Вода дійсно настільки складне з'єднання, і властивості її значною мірою визначаються не хімічною формулою H2O, а наявністю важкого водню у воді, який є структуростворюючим. Не буває двох однакових відбитків пальців у природі, так і не буває двох однакових сніжинок. А якщо плювати на воду і чогось шепотіти, то скільки при розмові вилітає мікроорганізмів і слини з рота людини. А вода супер чутливий організм.

 

 

УСТАНОВКА ТИПУ "ВЕГА-3" для створення генитично-чистої води.

На відміну від усіх типів вітчизняних і закордонних установок та пристроїв для очищення води в установці "Вега-3-ум-0,5" для гарантованого адсорбційно-окислювального очищення води використовується ультрафіолетове опромінення, очищення мембр. 

патент на Вегу 3

 

Лекції Владислава Гончарука про воду:

Лекція 1

Лекція 2

Вода в бутлях не якісна!

У багатьох офісах стоять кулери, і люди думають, що п'ють хорошу воду. По-перше, ця вода не проходить постійного гігієнічного та біологічного аналізу. У магазинах бутлі не продаються, тому якість води в них складно проконтролювати і гарантувати. Як правило, воду в бутлі набирають у бюветах. Вони можуть брати хорошу воду, але тара може забруднити її. Будь-яка стерилізація цього пластика призводить до його руйнування. До того ж така велика кількість води недоцільно купувати. Оскільки більше двох діб воду зберігати не можна. По-друге, як відомо, бутлі перевертають на спеціальні підставки - кулери. Натомість витікаюча вода в бутель отримує бульбашки повітря. А це повітря містить мікрофлору кожної людини, яка знаходиться в офісі. Ця мікрофлора потрапляє у воду, де розмножується. По-третє,  в бутлі додають антибіотики, щоб зберегти товарний вигляд води, що призводить до хронічної інтоксикації організму.

 

Технологія очистки води на Основі зворотньої осмотічної мембрани?

Владислав ГОНЧАРУК: Це найбільш часто використовувана технологія. Зворотно, осмотичні мембрани створені в Америці. Вони створювалися і Радянському Союзі. Але це далеко не безпечна технологія отримання питної води. За допомогою цих мембран можна отримати високо чисту воду, але не з точки зору питної, а для технічних цілей. Це дистильованої води. Без необхідних солей для фізіологічного процесу вода для пиття використовуватися не може. У воді обов'язково має бути певна кількість солей кальцію, натрію, магнію і калію. А зворотний осмос видаляє все під нуль.

 

Чи доцільно додавати у воду кремній і срібло для дезінфекції?

Кремній додавати - справа безглузда. Що стосується срібла, то потрібно розуміти, що цей хімічний елемент - сильний консервант. Воно вбиває мікрофлору не тільки у воді, але і організмі людини. Срібло потрібно перед вживанням витягати з води, а цього в домашніх умовах зробити не можна.

 

Чи досліджувалась якість святої води?

Гончарук: Ми досліджували властивості такої води, але не виявили яких-небудь особливостей. Джерела біля храмів формуються з поверхневих вод. Це означає, що туди проникає дуже багато токсичних відходів.

 

Універсальні фільтри для води - повна профанація

Універсальної технології очищення води немає і бути не може в принципі, оскільки вода скрізь різна і вимагає різної технології очищення. Тому універсальні фільтри для води - повна профанація.

 

В яких регіонах України підземна вода найкраща?

90% населення України вживає непридатну для пиття воду. Непогані підземні води тільки у Львівській, Івано-Франківській областях та Полтаві. По всій центральній частині України, на півдні, сході дуже погані води. Якість гірських вод на Західній Україні не гарантоване. Але я знаю, що в них скидають стічні води, а це означає, що є висока небезпека отримати інфекційну хворобу. У Київській області води невисокої якості. Дуже рідко буває хороша вода в колодязях тільки там, де немає поруч промислових об'єктів і тваринницьких ферм.

 

Рейтинг якості фасованої води:

безпечна вода   «Моршинська»
     
небезпечні води,
небажані для пиття
  «Сімейна», Bonaqua *, «Старий Миргород», «Шаянська» *, «Ватерхолл-Селен» *, «Аква-мінералі»
     
непридатні для пиття   «Ватерхолл» *, «Рокадовская» *, «Ордана», «Вода питна», Bebivita, Vitel, Hipp, «Демидівська» *, «Пушкарська жива» *, «Святе джерело» *, «Софія Київська», «Прозора »,« Шишкин ліс »*,« Сенежском »
     
токсичні води   «Доктор», «Аква-ареал» *, «Каліпсо», Humana, «Новотерская гірська» *, SPA, «Знаменівская», «Пілігрим» *, Contrex, «Гірська вершина»

* Дані досліджень Інституту колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського НАН України

 

 Гончарук про свої технології очистки води. Генетична вода.

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈


Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua