Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Як скачати музику з контакту без програм?

Як скачати музику з контакту без програм?

admin
  6 026   0    
Як скачати музику з контакту без програм?
Як скачати музику з контакту без програм?

Як скачати музику з контакту без програм

В Інтернеті вже існує безліч програм і плагінів, що дозволяють завантажувати музику з контакту. Але біда в тому, що багато з них створені спеціально для злому сторінок довірливих користувачів сайту.

 

 

Найпростіший і перевірений спосіб завантажити музику з контакту – це зробити все вручну і без будь-яких програм. Тим більше що зробити це дуже просто. Все, що вам знадобиться – це вміння користуватися пошуком браузера.

 

Скачати музику в контакті без програм можна за наступною схемою:

 

 - Заходьте на сторінку, на якій знаходиться пісня яку ви хочете скачати.
  - Натискаєте на порожнє місце на сторінці правою кнопкою миші і вибираєте «Переглянути вихідний код» або комбінація клавіш CTRL + U.
- Після відкриття віконця з html кодом не лякайтеся – повністю перечитувати його не доведеться. Зайдіть в пошук текстового документа або браузера (CRTL + F), і в вікно, яке відкрилося, введіть «. Mp3» без лапок.
- Якщо пошук видасть кілька збігів – значить на сторінці є кілька аудіозаписів. Прорахуйте, який по порядку йде саме ваш, і зупиніть свій пошук на ній.
- У вихідному коді буде представлене посилання на зразок http://cs4621.vkontakte.ru/u13069562/audio/77addace0da2.mp3, 130.
  - Зітріть все, що йде після. Mp3, тобто кому і останні три цифри, а потім вставте це посилання в адресний рядок браузера.
- Після цього відкриється стандартний завантажувач файлів і Ви зможете завантажити свою аудіозапис без будь-якого ризику!

 

Не спорю, спосіб геморойний але ніхто ваші паролі з контакту не вкраде.

:smailuk14:

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua