Статуси про маму

admin
  2 594   0    
Статуси про маму
Статуси про маму

Рано чи пізно кожен згадує про свою мати та хоче сказати їй теплі слова. Саме для вас статуси про маму, що допоможуть передати ваші емоції до найріднішої людини.

Мама.
Мама – така людина, яка замінить всіх. Але ніхто не замінить її.

Чому мама сварить?
Мама не сварить – вона звертає увагу на важливі речі!

Ніколи не злися на маму!
Ніколи не злися на маму. Не говори слова, що можуть розбити її любляче серце. У тебе мама тільки одна, зроби її щасливою, вона дала тобі життя…

Бережіть своїх мам!
Бережіть своїх мам… Не ображайте їх, не сваріться. Адже в житті мама найдорожча і близька людина… Вона завжди підтримає… і завжди буде з вами… Любіть їх) * і не забувайте )

Мама і діти...
Будь-яка мати задавалася питанням: «Як же я можу любити ще одну дитину так само сильно, раз перша вже займає всетмоє серце?». Коли народжується друга, розумієш, що просто серце стає більше.

Мамо, вибач!
Я не ідеальний син, і любов не заслужив, мама вибач за всю ту біль, що я заподіяв.

Пріоритети.
Якщо чоловік готовий на все заради жінки, значить він її любить. Якщо жінка готова на все заради чоловіка, значить вона його народила.

Любіть Маму!
Любіть Маму, поки вона сміється … І теплотою горять її очі … І голос її на ваші душі ллється … Святою водою, чистою як сльоза … Любіть Маму адже вона одна на світі … Хто любить Вас і безупинно чекає … Вона завжди з усмішкою доброю зустріне … Вона одна пробачить Вас і зрозуміє…

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua