Український портал » Сучасна Україна » Відео про Україну » Порошенко поддонок і зрадник України

Порошенко поддонок і зрадник України

admin
  4 156   1    

Порошенко поддонок і зрадник України - про це ще в минулому році заявляв Степан Хмара, але йому ніхто не вірив.. тепер поали помаленько відкриватися очі!

- Знаки для Порошенка


Що обіцяв перед виборами олігарх Порошенко?:

1. АТО закінчіться за пару днів.
2. Продам бізнес.
3. Зарплатня солдатам 1000 гривень на день, матеріальне забезпечення армії стані Головня пріорітетом и воювати будут лишь добровольці.
4. Вибори по відкрітім списками.
5. Всі злочини Майдану будут розслідувані, а винні - покарані.
6. Бруківка на Грушевського.
7. Захистимо українців та татар у Криму.
8. Негайно люстрація суден, правоохороних, податкових та Митний ОРГАНІВ; забезпечення публічного контролю за призначення и діяльністю Суддів, Прозору законодавчих базу.
9. Протокол з ЄС.
10. За тиждень Повністю закрити кордони Донецької та Луганської областей с Россией.

Слова брехуна:

 

Що зробив олігарх:
1. Яценюк Поршенко і уся банда чиновників віділали 3 млрд грн шахтам, підконтрольнім терористів.
2. Петро Олексійович зібрав під крило все політичне, все регіональне і олігархічне сміття, тобто він упевнено прийняв естафету від свого попередника.

3. Як президент, разом з прем'єр-міністром Яценюком ПІШЛИ НА зраду, коли ПОГОДИЛИСЯ виплатити Російській Федерации Якийсь міфічній борг в розмірі 3,1 млрд долларів, а такоже купити у Агресора газу на 1,5 млрд долларов. Також до цього рішення причетний Турчинов, та спікер парламенту Гройсман.

4. Здійснена військова агресія, анексія части української территорії. Зніщені міста, розграбовані підприємства, вбиті тисячі громадян України. Порушена вся договірна база післявоєнного устрою світу. Російські війська перебувають на Нашій території. 

5. Ведуться переговори з терористами та вбивцями, будь-які переговори з Росією потрібно починати з вимоги повернути частину власності за Радянського Союзу, яка по праву повинна належати Україні.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua