Збірник загадок

admin
  25 713   2    
Збірник загадок
Збірник загадок

Збірник загадок на українській мові для дітей 5-9 років з малюнками.

Ст. - 65

Рік випуску – 2004 рік.

Формат - .djvu

Мова - українська

Усна народна творчість — джерело мудрості й натхнення для багатьох поколінь. У загадках, прислів'ях, приказках, казках та інших фольк­лорних творах ми знаходимо зразки глибокого знання життя і щиру духовність.

Що може бути прекраснішим за тихий сімейний вечір з книжкою, коли читання стає спільною творчістю? Твори дитячого фолькло­ру — кращий матеріал для домашнього навчан­ня й виховання.

 


Програма для перегляду формату DjVu, PDF і TIFF

Загадки — один з найпопулярніших жанрів фольклору. Розгадуючи їх, дитина в ігровій формі одержує початкові відомості про діяльність люди­ни, тварин і птахів, явища природи тощо. Загад­ки мають ритмізовану або віршовану форму, що полегшує їх сприйняття й запам'ятовування, тому ці твори так полюбляють діти.

Загадки. Збірник загадок

Загадки про людину та її діяльність — це значний пласт дитячого фольклору. Ці твори є втіленням поваги до людини, а також щирої ціка­вості до всього, що майстерно виготовлено люд­ськими руками. Найвизначніші досягнення люд­ського розуму знаходять своє втілення в загадках, розгадати які має маленький першовідкривач.

 

Ключові слова: загадка, загадки, збірка

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

------ Книги, Загадки

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua