Риба (Русалка)

admin
  9 138   3    
Риба (Русалка)
Риба (Русалка)

 

20 лютого — 20 березня

Народжені під знаком Русалки несуть у собі життєдайне світло Дажбога і синю гладь води богині Дани. Їхні серця, освячені святим Духом, створені для бажання бачити себе в дітях своїх, працювати, самоутверджуватися і навіть вмерти в обороні життя заради племені свого. Пізнати їх до кінця неможливо. Шукають товариства інших людей і заразом тримаються від них подалі. Щедрі, готові поділитися з ближнім останнім куснем хліба. Всюдисущий Велес наділив їх широкою душею, артистичним, художнім та особливо музичним даром. Щасливий день — четвер, місяць — вересень, число — 4, коштовний камінь — перли, колір — голубий. Планета — Юпітер.

У дівчат, народжених під знаком Русалки, світло Дажбога об’єднало їхнє тіло і дух. Воно подарувало їм можливість бачити щастя тілесне у щасті духовному. Це — романтичні натури, хороші жінки і матері. Щасливі тим, що мають щастя любити судженого, однак вимагають бережливого ставлення і розуміння.

Хлопці — замкнуті натури. У діях керуються лише своїми відчуттями. Вірні, добрі — особливо до дітей, малоактивні, зате схильні до вивчення іноземних мов. Душа їхня — таїна Вічності. Ті з дівчат, котрі стануть на їхній шлях у житті, воістину знайдуть красу — в любові, силу — в єднанні та мудрість — в дії. Але це досить складно, тому вони почуваються одинокими.

 

Сексальний гороскоп для Риб

риби

Риби за своєю природою емоційні та мрійливі, що проявляється у всіх сферах життя, зокрема й у сексуальній. У стосунках Рибам комфортно із представниками свого знаку, а також Рака та Скорпіона. Непоганий союз їх очікує із Тельцем, Дівою, Стрільцем і Козерогом. З іншими знаками взаємини навряд чи складуться добре.
 

 

Чоловік-Риби може бути досить активний в сексі і не дуже розбірливий як у наборі бажаних ласк, так і у виборі партнерок. Він часто любить велику різноманітність. Його позитивною якістю є те, що він свою партнерку дуже добре відчуває, і прагне доставити їй задоволення. Якщо він щиро любить, може бути вірним. Часто хоче, щоб партнерка була схожа на нього. Буває, любить поговорити про секс, що ріднить його з Стрільцем.

Жінки-Риби дуже різноманітні, але всі вони відрізняються сильною інтуїцією. Для більшості жінок-Риб сексуальна сфера важлива, вони можуть бути пристрасними і віддавати перевагу різноманітний секс, але чоловік насамперед повинен розбудити в цій жінці її романтичні почуття, милосердя і співчуття, і тоді йому буде легше завоювати її.

 

Здоров'яПро здоров'я риби

Важається, що знак Риб дає слабке тіло, невеликі відновлювальні сили. Основні хвороби - кишкові захворювання, утруднення травлення, подагра, поразка ступень і великих пальців ніг, застуди через переохолодження ніг, набряки і пухлинні розлади, небезпека отруєнь та інфекційних захворювань. Цей знак дає тенденцію до алкогольних надмірностей і іноді до наркоманії (управління Нептуна). Можливі хвороби печінки, гормональні захворювання, ожиріння (управління Юпітера). Для Риб необхідні регулярні водні процедури, чисте повітря, незабруднене довкілля, фізичні вправи.

Емоційно Риб може «заливати» хвиля жалю до людей, а частіше до себе, потрібно стежити за чистотою розуму, і переносити емоційність у позитивно заряджену сферу доброзичливості і любові, Рибам не можна багато пити, в той же час позитивно діє на їхню психіку заняття мистецтвом, психологією. У дітей-Рибок може розвинутися плоскостопість, слід робити вправи, що запобігають цьому захворюванню і зміцнюють ноги.

За здоров'ям Риб потрібно стежити, тому що самі вони в основному недисципліновані (Сатурн у ворожнечі) і рідко хочуть активно займатися своїм здоров'ям. Однак Риби чутливі, і, володіючи хорошою інтуїцією, можуть самі здогадатися, що підходить для їхнього організму. Рослини Риб: підводні рослини: морські водорості, ряд наркотичних рослин. Такі рослини будуть ефективні в лікуванні нервово-психічних розладів, безсоння, шкідливих звичок, деякий гормональних захворювань, панкреатиту.

 

риби Риби
риби

 

Народжені та благословенні під сузір’ям русалки


Композитор Василь БАРВІНСЬКИЙ, письменник Левко БОРОВИ-КОВСЬКИЙ, поет Василь КАПНІСТ, письменник Іван ЛИПА, письменник Володимир БАРВІНСЬКИЙ, поетеса Леся УКРАЇНКА, актор, режисер Лесь КУРБАС, художник Осип СОРОХТЕЙ, драматург Лев ЛОПАТИНСЬКИЙ, історик, географ Мирон КОРДУБА, поет Антін МОГИЛЬНИЦЬКИЙ, письменниця Наталена КОРОЛЕВА, поет-байкар Леонід ГЛІБОВ, світоч української нації Тарас ШЕВЧЕНКО, графік Григорій НАРБУТ, художник Олекса НОВАКІВСЬКИЙ, етнограф-археолог Федір ВОВК, президент Карпатської України Августин ВОЛОШИН, поет, академік Максим РИЛЬСЬКИЙ, гетьман Іван МАЗЕПА, письменник Улас САМЧУК, композитор Володимир ІВАСЮК, культурний діяч Руси-України Кирило ТУРОВСЬКИЙ, народний герой Устим КАРМАЛЮК, перший президент УАН Володимир ВЕРНАДСЬКИЙ, етнограф Володимир ШУХЕВИЧ, поетеса Христя АЛЧЕВСЬКА, поетеса Ліна КОСТЕНКО, артистка Марія ЗАНЬКОВЕЦЬКА, графік Юрій НАРБУТ, композитор Лев РЕВУЦЬКИЙ, письменниця Марія ПРИГАРА, співак Іван БРОНЗОВ-ЄГОРОВ, живописець Микола ПИМОНЕНКО, історик Василь ДОМАНИЦЬКИЙ, академік, хірург Володимир ФІЛАТОВ, письменник Володимир МАЛИК, поет Микола ТИМЧАК, письменник Федір ЗУБАНИЧ.

XZTolya
XZTolya  Козак 
№:1
Я хоча і невірю в гороскоп але дуже прикольно і цікаво було його прочитати! Дякую адміну за те що він завжди викладає гарні теми які не нудно читати!
0   відповісти цитувати скарга
Лісовий Вовк
Лісовий Вовк  Козак 
№:3
Це реальна правда на прикладі моєї бабусі Соні вона теж любить голубий колір:)))
0   відповісти цитувати скарга

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua