Лев (Ворон)

admin
  6 957   0    
Лев (Ворон)
Лев (Ворон)

 

23 липня – 22 серпня

Народжені під знаком Ворона щирі, правдиві, відкриті і добрі. Свідомість Дажбога ощасливлює їх своїм життєтворящим світлом і красою; вони утверджують себе трудовими подвигами на славу нашого народу, собі на здоров’я і дітям на життя. Відзначаються хоробрістю у досягнені мети. Талановиті, особливо в мистецтві живопису та скульптури. Здатні впливати на інших людей, бо довіряють їхній переконливості та справедливості. Недолік незначний: не вміють критично ставитись до інших. Досить симпатичні і користуються особливим успіхом у дівчат.

Щасливий день — неділя, число — 3, колір — усі відтінки жовтого, коштовний камінь — янтар. Планета — Сонце.

Дівчата, народжені під знаком Ворона, вирізняються палким темпераментом, люблять гарно одягатися, виявляють себе у різноманітних перемінах. Знайшовши судженого, стають прекрасними господинями і вірними подругами. Горді намаганням хлопців потішити їхнє самолюбство. Таких  дівчат досить складно розпізнати, і багато хлопців в них просто розчаровуються.

Хлопці — мужні, в сім’ї вимагають першості. Дружина повинна повністю підкоритися своєму володареві. В молодості ведуть безладне життя, стараючись цим засвідчити свою неперевершеність у любові. Ревниві, побоюються сильнішого конкурента. Випадкові негаразди для них — трагедія.

 

Лев (Ворон) Сексуальний гороскоп для Лева

лев

Лев за своєю природою гордий і пристрасний, що також яскраво проявляється в сексі. Якщо Лева хвалити та «гладити по шерсті», то він здатен перевернути світ і зробити все, що побажає його партнер. Оптимальний союз Лева з Овном, Близнятами, Терезами, Стрільцем. Трохи проблематичними можуть бути стосунки з представниками Тельців і Скорпіонів, які у стосунках претендують на першість. Непоганий дует може виникнути з Козерогом і Водолієм.
 

 

Чоловік-Лев. Це пристрасний людина, дуже щедрий і в сексі, як і в інших областях, але він дуже вразливий для критики, аж до втрати потенції, тому якщо це ваш партнер, захоплюйтеся їм якомога більше і в жодному разі не принижуйте. Лев намагається зайняти панівне становище, це треба враховувати й у сексі, не завжди цей чоловік любить ініціативу жінки, бажано з'ясувати його смаки, а вже потім м'яко продемонструвати свої. Часто любить робити подарунки.

Жінка-Лев. Це така ж пристрасна натура, але її інтереси у взаєминах можуть бути спрямовані і не на секс, а, наприклад, на бажання зайняти лідируюче положення в сім'ї, на виховання дітей. У будь-якій області, в якій вона захоче царювати, вона буде королева. Якщо ви хочете добитися її схильності, хваліть її і кажете, що вона єдина і їй немає рівних у світі, варто прикласти зусилля, щоб її гордість була переможена, і вона розкрила свою жагучу натуру.

 

Здоров'яПро здоров'я Левів

Лев дає представникам свого знака міцну і потужну конституцію, сильне, красиве і добре сформований тіло, багато життєвої сили (управитель Сонце), хороший імунітет, меншу сприйнятливість до захворювань, ніж будь-який інший знак. Серце - найбільш чутливий орган, часто спостерігаються серцеві захворювання, або такі розлади, як серцебиття, непритомність. Леви рідко хворіють, хоча сильно страждають під час нездужань, але швидко відновлюють свої сили (екзальтація Плутона). Вони спортивні (Марс у родині), але їм важливо не перенапружуватися, так як гордий Лев вважає, що «зійти з дистанції» при втомі нижче його гідності.

Слід звернути увагу також на хребет (Сатурн у вигнанні). Психологічно Льву дуже погано, коли не помічають його досягнень, того, чим він пишається, його це зачіпає і приводить в гнів, який шкодить серцю, якщо Лев його виражає занадто бурхливо і призводить до психосоматичних захворювань, якщо Лев його затаювати. Льву складно витримувати дієту.

Рослини Лева: соняшник, ромашка, ехінацея, троянда, квіти калини, глоду, шипшини, календула, герань, безсмертник, маргаритка, чистотіл, квіти кульбаби, звіробій, півонія, чорнобривці, жоржини, гвоздика, айстри, золототисячник, адоніс. Їх використовують у випадках, коли пацієнт потребує додаткової енергії, життєвих силах, при хворобах серця і судин, грудної клітини.

 

лев лев
лев

 

Народжені та благословенні під сузір’ям Ворона


Письменниця Олена ПЧІЛКА, митрополит УГКЦ Андрей ШЕПТИЦЬКИЙ, літературознавець Омелян ОГОНОВСЬКИЙ, письменник Антін КРУШЕЛЬНИЦЬКИЙ, письменник Борис АНТОНЕНКО-ДАВИДОВИЧ, художник Осип КУРИЛАС, письменник, державний діяч Володимир ВИННИЧЕНКО, письменник Пантелеймон КУЛІШ, письменник Юрій ФЕДЬКОВИЧ, письменник Олександр КОНИСЬКИЙ, скульптор Володимир СКОЛОЗДРА, поет Олександр НАВРОЦЬКИЙ, живописець Володимир БОРОВИКОВСЬКИЙ, співак Борис ГМИРЯ, історик Максим БЕРЛИНСЬКИЙ, співак Олексій КРИВЧЕНЯ, літературознавець Павло ПОПОВ, скрипаль Василь ВІЛІНСЬКИЙ, художник Антін ЛОСЕНКО, художник Ілля РЄПІН, письменник Валерій ШЕВЧУК, поет Роман ЛУБКІВСЬКИЙ, критик Іван ДЗЮБА.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua