Скорпіон (Громовик)

admin
  7 550   2    
Скорпіон (Громовик)
Скорпіон (Громовик)

 

23 жовтня — 21 листопада

Народжені під знаком Громовика — обранці богів, бо мають могутній дух; їхня доброта не стає для них слабкістю. Боги надали їм право представляти на Землі Щастя, Добро і Красу. Як найсильніші духом люди, безжальні до себе і до інших, знаходять себе у самопримусі. Важкі завдання — це їхній привілей, а тому такі люди гідні пошани. Дуже часто розділені Громовиком характери: у першу його декаду — деспотичні, підозрілі; в останню — менш енергійні та впевнені в собі. Досить імпульсивні і чуттєві в любові. Це — один із найбільш еротичних знаків Зодіака. Щасливий день — четвер, місяць — травень, колір — червоний, щасливий камінь — корал. Планета — Марс.

Дівчата наділені сильним характером і волею, а також невичерпною життєвою енергією, в якій живе таїна їхньої любові і краси. Там, у їхніх безмежних просторах, знаходять вони своє царство. Така дівчина може бути доброю дружиною, та коли немає любові, впадає у глибокий духовний відчай. Свою любов і красу зберігає до похилого віку.

Хлопці мають складний характер. Їхню недовірливість і неприхильність можна перемогти, проявивши цікавість до їхніх проблем. Користуються особливою популярністю у дівчат, але бояться попасти під їхній вплив. Для них важливіша психологічна сторона, тому вони часто виступають у ролі прекрасних акторів, граючи на жалості та ревності жінки. На їхню думку, від дівчат треба бути подалі. У ставленні до людей — чутливі і добрі.

 

Скорпіон (Громовик) Сексуальний гороскоп для Скорпіона

Скорпіон

Найбільш пристрасний, ревнивий, нестримний і непередбачений знак Зодіаку. У сексуальному плані може відігравати роль байдужого тирана, який завойовує свою жертву, й водночас найніжнішого люблячого партнера. Хоча сам може болісно відреагувати на яку-небудь дрібницю. Хороший союз із Скорпіоном може бути в Рака та Риб. Проблемні стосунки з представником цього знаку очікуються у Тельця, Лева й Водолія.
 

 

Чоловіки-Скорпіони бувають різними. Ті, які не приховують своєї «кусачесті», виявляють її і в сексі, можуть любити незвичайні ласки та гострі відчуття. Іноді вони справляють враження, що вони дуже жадібні до ласк, їм все мало того, що дає їм партнерка. А є чоловіки-Скорпіони, які за видимості холодні, але всередині переживають сильні емоції, вони так само, як пристрасні і нестримні Скорпіони, дуже ранимі, і вимагають обережного поводження зі своїми емоціями.

Жінки-Скорпіони частіше за все не приховують своєї потужної сексуальності, і можуть доставити велику насолоду чоловікові, при цьому отримують його і самі. Вони часто щиро люблять не тільки чоловіків, але і сам секс, і для них немає великої проблеми в тому, як розбудити в чоловіках завойовника.

 

Здоров'яПро здоров'я Скорпіона

Скорпіон дає міцне тіло, багато життєвих сил (управління Марса і Плутона), але можлива одутле комплекція. Можуть бути захворювання статевих органів та ануса. Типові розлади запальної природи, що вражають горло, серце і видільну систему. Типові й такі хвороби, як геморой, венеричні розлади, розлади сечовипускання. Можуть бути часті інфекційні хвороби, алкоголізм. Дуже хороші регенеративні здібності, іноді буквально «відроджуються з попелу», як птах Фенікс. Дуже добре розуміють психологічний стан інших, так як самі не раз страждали депресіями або важко переживали різні події свого життя.

Варто звертати увагу на те, щоб не було запорів, звертати увагу на роботу нирок і сечового міхура. Скорпіони можуть не відчувати потреб свого тіла (Місяць у падінні). Скорпіон - дуже сексуальний знак, тому батькам варто звернути увагу, що сексуальне розвиток маленької Скорпіончика починається рано, намагатися пояснити йому взаємини статей у простій та доступній формі. Скорпіону важко дотримуватися дієти (Сатурн у ворожнечі).

Рослини Скорпіона часто отруйні, використання їх у лікувальних цілях різко обмежена і небезпечно через отруйність, однак деякі рослини Скорпіона успішно використовуються для лікування онкологічних, інфекційних захворювань. Наприклад, це: ісландський мох, омела біла, деякі кактуси і гриби, осика, папороть.

 

Скорпіон Скорпіон
скорпіон

 

Народжені та благословенні під сузір’ям Громовика


Мистецтвознавець Микола БІЛЯШІВСЬКИЙ, живописець Микола САМОКИШ, живописець Карпо ТРОХИМЕНКО, композитор Максим БЕРЕЗОВСЬКИЙ, художник Іван ПАДАЛКА, кобзар Терентій ПАРХОМЕНКО, письменник Майк ЙОГАНСЕН, поет, історик Яків ГОЛОВАЦЬКИЙ, скульптор Михайло ЛИСЕНКО, учений, винахідник реактивного двигуна Микола КИБАЛЬЧИЧ, письменниця Дніпрова ЧАЙКА, поет Дмитро ФАЛЬКІВСЬКИЙ, письменник Богдан ЛЕПКИЙ, драматург Яків МАМОНТОВ, письменник Маркіян ШАШКЕВИЧ, історик Дмитро ЯВОРНИЦЬКИЙ, історик Дмитро БАГАЛІЙ, письменник Олесь ДОСВІТНІЙ, письменник Остап ВИШНЯ, письменник Осип БОДЯНСЬКИЙ, письменниця Катря ГРИНЕВИЧЕВА, художник Антон МОНАСТИРСЬКИЙ, відкривач пам’яток Трипільської та інших культур Вікентій ХВОЙКА, поет Андрій МАЛИШКО, скульптор Михайло ПАРАЩУК, один із творців атомної бомби Микола ДУХОВ, письменниця Ольга КОБИЛЯНСЬКА, письменниця Ганна БАРВІНОК, поет і прозаїк Микола ВІНГРАНОВСЬКИЙ.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua