Козеріг (Коза)

admin
  9 256   1    
Козеріг (Коза)
Козеріг (Коза)

 

22 грудня – 19 січня

 

Хто народився під небом Кози, для тих Перун розкриває небо; тоді можна просити у могутніх богів всього, приміром, перетворення води на вино, глини на мідь, каменя на хліб, а ще — сили і здоров’я. А хто вмивається срібною водою, той матиме достаток на увесь рік! Улюблений колір — бордовий або чорний. Мила Лада обдаровує Козенят срібною або золотою обручкою з рубіном чи малахітом. А ще полюбляють вони джерельної чистоти кришталь. Планета — Сатурн.

Дівчата, які народилися під знаком Кози, стануть красунями-чарівницями. Трішки будуть холодні, бо Сонце-Коляда ще не досить зігріло їх, зате рано заміж вийдуть. Ці красуні вірні, дуже люблять свого чоловіка, опромінючи та уквітчуючи його дорогу.

Хлопці — капризні, зате обережні. А що люблять пісню! Жодне свято не обходиться без них. А як кохають... лише одна Лада знає, але нікому не розкаже. Та не кожна красуня зможе такого леґіня причарувати; щастя до них приходить пізно, зате вони довго живуть, а разом з ними — і Правда задля святої Душі всюдисущого і вічносущого Життя.

 

Сексуальний гороскоп для Козерога

козеріг

За зовнішньою холодністю та сухуватістю Козерога нерідко ховається наполегливий і цілеспрямований завойовник. При спілкуванні з Козерогом важливо набратися терпіння, щоб крізь захисний бар'єр відстороненості розглянути та розбудити чуттєву й ніжну натуру. Це може бути важко легким на підйом представникам знаків Овен, Близнята, Лев, Терези, Стрілець і Водолій. Зате у інших знаків шансів на міцний союз із Козерогом значно більше.
 

 

Чоловік-Козеріг буде займатися сексом довго і грунтовно. Їм треба захоплюватися, так як він, хоча частіше і буває високої думки про себе, але всередині це може бути невпевнений у собі людина, яка добре знає, як завоювати вершини влади, але не впевнений, що його може щиро полюбити жінка. Тому йому добре в шлюбі, коли жінка залежить від нього, тоді він розквітає і може дозволити собі завести і коханку, яку він теж захоче мати надовго.

Жінку-Козерога важко спокусити, але, будучи «розбудженої», вона може дати фору в сексі жінкам інших знаків Зодіаку, бо стає дуже чутливою до потреб партнера і молодіє, стає більш відкритою та лагідної, коли у неї гарний, що задовольняють її і її високі амбіції роман. Зазвичай хоче вступити в офіційний шлюб з людиною, схожим на її батька, цінує міцні стосунки.

 

Здоров'яПро здоров'я Козерога

Козеріг дає слабке тіло, особливо в ранні роки, недолік життєвих сил (управління Сатурна). Козеріг весь час мерзне. Йому протипоказано жити у вологому, холодної атмосфері. Це привертає до ревматичних захворювань, різних форм шкірних поразок. Козеріг уразливий для хвороб, що виникають від холоду або нестачі тепла, для нього потрібен сухе повітря. Коліна можуть страждати або від пошкоджень, або від обмінних порушень. Слабкі також травна система і кишечник. Можуть бути ревматизм, затяжні хвороби, запори. Існує небезпека меланхолії і депресій. Необхідно берегти кістки від переломів.

Проте з віком, здається, здоров'я Козерога стає все більш міцним, з віком він молодіє. Як правило, Козероги дуже помірні і живуть довго. Бажано не переохолоджуватися. Треба стежити за здоров'ям хребта, робити гімнастику, зміцнюючу хребет, займатися плаванням, загартовуванням, стежити за станом зубів. Слідкуйте за тим, щоб досить відпочивати, Козероги часто трудоголік (екзальтація Марса). Місяць у вигнанні, важко відчути потреби свого організму. Козеріг може цілеспрямовано займатися поліпшенням стану здоров'я, якщо усвідомлює таку необхідність.

Рослини Козерога - хвойні дерева: ялина, ялиця, кора дуба, верби, калини, всі горіхи і кісточки багатьох рослин, ягоди - морошка, Костяниця, трави: подорожник, полин, терен,, лобода, пижмо, деревій, гречка. Їх дія спрямована проти порушень мінерального обміну: камені, пісок, відкладення солей, хвороб кісткової системи, ревматизму, артритів.

 

козеріг козеріг
козеріг

 

Народжені та благословенні під сузір’ям кози

Письменниця Марко Вовчок, церковний та освітній діяч Петро МОГИЛА, поет Євген ПЛУЖНИК, графік, академік Василь КАСІЯН, політичний діяч Степан БАНДЕРА, архітектор Ярослав НОВАКІВСЬКИЙ, кобзар Євген АДАМЦЕВИЧ, письменник Микола ЧЕРНЯВСЬКИЙ, філософ Павло ЖИТЕЦЬКИЙ, поет Степан РУДАНСЬКИЙ, поет Володимир СОСЮРА, історик, композитор Микола АРКАС, поет Василь ЧУМАК, поет Василь СИМОМЕНКО, поет Василь СТУС, історик Степан ТОМАШІВСЬКИЙ, поет Григорій ВОРОБКЕВИЧ, поет Василь ПАЧОВСЬКИЙ, письменник Василь ЕЛЛАН-БЛАКИТНИЙ, письменник, академік Агатангел КРИМСЬКИЙ, політичний діяч Ярослав СТЕЦЬКО, композитор Григорій ВЕРЬОВКА, історик Володимир АНТОНОВИЧ, письменник Гнат ХОТКЕВИЧ, живописець Іван ТРУШ, художник Іван ЇЖАКЕВИЧ, композитор Василь ВЕРХОВИНЕЦЬ, гетьман Богдан ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, письменник Володимир ВЛАДКО, майстриня Марія ПРИМАЧЕНКО, художник Опанас СЛАСТІОН, письменник Іван БІЛИК, письменник Олесь БЕРДНИК.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua