Ведизм проти християнства

admin
  4 297   0    
Ведизм проти християнства
Ведизм проти християнства

Більше ста тисяч років у наших предків був інший світогляд - Відичний. Але тисячу років тому вороги землі Руської завдали важкого удару по ведизму, мечем і кров'ю нав'язавши на землях Київської Русі релігію рабів (грецьку релігію або християнство). Тепер, тисячу років потому, настав Новий час. Це час в традиції Вєдизму -  називається Днем Сварога.

 

 День Сварога настав і це час відповідного удару ... Християнство нав'язує людям духовне рабство, і при цьому створює у людей помилкове відчуття заспокоєння.

 Вступ:

[media=https://www.youtube.com/watch?v=5X49nEDVTh4]

Спочатку жидівський урок для школярів:

[media=https://www.youtube.com/watch?v=rSQ35uC-cuk]

Частина 1:

[media=https://www.youtube.com/watch?v=sX6jkkPfgIc]

Культ Озіріса, культ Атіса, культ Адоніса, ... культ Діонісія і культ Христа! Всі ці культи об'єднувало тільки одне - вони з'являлися ТІЛЬКИ в країнах, де царювало РАБСТВО! І призначалися вони тільки для того, щоб утримати рабів у рабстві, дати для цих людей «пояснення» того, чому вони раби, і що їм потрібно робити, щоб звільнитися від цього. І давали їм при цьому тільки один варіант - все раб отримає тільки після своєї смерті, а якщо не буде смиренно приймати свою долю раба, то після смерті не отримає і цього - потрапить у пекло, де в тисячу разів гірше ніж в рабстві! ..

Частина 2:



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua