Форум товариства "Таємна Січ"

 
Український портал » Форум сучасного українця » Україна » Майдан » Євромайдан » План на випадок провалу асоціації: кроки 28-30 листопада

План на випадок провалу асоціації: кроки 28-30 листопада

  • 132
  • 0
  • 28-11-2013, 16:42
Що робити коли не підпишуть асоціацію?



Події в Україні та по всьому світі свідчать про піднесення. Суспільство прокидається і у нас є всі шанси перемоги.
Спочатку стихійний вихід на Майдан Незалежності 21 листопада. Потім ми гідно відсвяткували День Свободи, згадали події 9-річної давності 22-23 листопада.
24 листопада, вперше за багато років опозиція спромоглася не тільки організовано вийти, але й дати продовження. І хоч багато хто критику опозицію за бездіяльність, але все ж таки перший крок зроблено - зайнято ще одну площу, цього разу Європейську. Це символічно.
Всіх турбує одне запитання: ЩО ДАЛІ ? ЯКЩО 29 ЛИСТОПАДА ПІДПИСАННЯ У ВІЛЬНЮСІ НЕ БУДЕ?


Ми повинні підготуватися до найгірших умов, а це наступні:
а) підписання не буде;
б) влада почне справжню жорстку зачистку;
в) тв-ящик почне новорічно-ялинкову істерію, намагаючись достроково відправити країну на новорічні канікули.

План влади зрозумілий ? Чудово, а тепер наш план.
- Євромайдан нам всім показав, що ми можемо діяти. І не тільки домогтися підписання угоди про асоціацію з ЄС. Відмова від підписання Януковичем асоціації дає нам шанс достроково позбутися знахабнілої влади вже зараз або в 2015 році. Зауважу, що якби угода про асоціацію була підписана, то зміна влади відбулася не раніше 2015 року або навіть пізніше, адже Янукович в очах суспільства був би "великим євроінтегратором".
Не чекаймо наказів, гетьманів та ватажків, прийшов час організовуватися та діяти. Для перемоги нам потрібно підготуватися. Не тільки виходити на майдани наших міст, але і діяти. Отже:

КРОК ПЕРШИЙ:
27-28 листопада, середа-четвер, всі їдемо на Київ. Нам потрібно мобілізувати Київ та вийти на європейський марш, сто тисяч це була тільки перша ластівка. Нас може бути значно більше. Робоча назва - #Євромарш.

КРОК ДРУГИЙ:
29 листопада, п'ятниця, виходимо на #Євромарш з державними та європейськими. Якщо для когось це принципово, то беріть той партійний прапор, який вам до вподоби. Головне інше - беріть з собою друзів, родину, знайомих та всіх небайдужих.
В той час студентський страйком переростає в національний страйковий комітет. До страйку готується вся країна!

КРОК ТРЕТІЙ:
29-30 листопада, п'ятниця-субота, блокуємо урядовий квартал, бо така влада нам не потрібна. Оголошуємо дострокову зміну владу, уряд йде у відставку. Якщо нас підтримає опозиція, то пропонуємо їй визначитися всередині себе. Хай публічно, в нашій присутності та за нашої підтримки, нарешті визначаться, хто з них президент, хто прем'єр, а хто спікер, і тоді можна робити повну перезагрузку. Якщо ні, тоді діємо самостійно! Не розходимося, займаємо позиції. Ми нікуди більше не підемо!

КРОК ЧЕТВЕРТИЙ:
30 листопада - 1 грудня, субота-неділя, до повсталого Києва приєднуються всі регіони. 1 грудня на Євромарш виходять всі обласні центри України. Це символічний день, адже 1 грудня 1991 року, Україна здобула справжню незалежність на всеукраїнському референдумі.

КРОК П'ЯТИЙ:
2 грудня, понеділок - розпочинається всеукраїнський страйк, це початок нової революції, нашої відповіді на провал асоціації! Ми не будемо чекати коли з Межигір'я в заблокований квартал їхатиме Янукович. Ми підемо до нього в гості багатотисячним мітингом. Думаю там ми його не застанемо, при такому розвитку подій він просто втече. Але це треба буде перевірити! :)
Отже, сьогодні майбутнє України справді в наших руках. Це не пафос, і не гасла, це жорстка реальність! Прості кроки до перемоги, ми всі справді можемо їх зробити.

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: