Форум товариства "Таємна Січ"

 

Ідея бізнесу по реставрації ванни

  • 191
  • 0
  • 1-04-2020, 01:35

Як організувати бізнес на відновлення емалі ванн У багатьох квартирах ванни поступово зношуються. Далеко не кожен може дозволити собі придбання нової ванни. Як варіант можна використовувати спеціальну відновлює емаль. Це не тільки зручний засіб для ремонту ванної, але і відмінна ідея для бізнесу, організувати який зовсім нескладно. Дохід від даного виду діяльності можна порівняти з доходом, що приносять системи інсталяції.


У першу чергу виникає цілком закономірне питання: як виготовляти засіб для ремонту ванни самостійно? Відповідь можна знайти на різних інтернет-ресурсах. Нічого складного в цьому немає. В

Що потрібно, щоб відкрити даний вид бізнесу?
- У першу чергу необхідно вивчити відповідну літературу. Справа в тому, що існує безліч різних технологій відновлення емалі ванн. Потрібно вибрати підходящий варіант.
- Спробувати виконати процедуру відновлення емалі в своїй ванній, щоб не зіпсувати враження у перших клієнтів.
- Придбати необхідні матеріали для роботи.
- Виготовити візитки, розклеїти оголошення.
- Призначити прийнятні ціни на свої послуги.
Щоб знайти перших клієнтів, можна звернутися за допомогою до друзів. Віддайте їм візитки, нехай вони роздадуть їх своїм друзям. Якщо хтось з них подзвонить вам, то заплатите 10% від прибутку своєму другові, який привів вам клієнта.

Можна звернутись до профі з проханням стати їхнім представником у своєму місті. Як правило вони на своїх сайтах здають навіть сторінки в оренду...
Наприклад:
Сайт "реставратор":
РІВНЕ - реставрація ванн в Рівному
або
Сайт "Нової ванни" - Реставрація ванн

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: