Форум товариства "Таємна Січ"

 

27 квітня СБУ в Горловці здало своїх офіцерів!

  • 187
  • 0
  • 27-04-2014, 15:57

Захоплення у полон СБУшніків могло"здати" їхнє керівництво Опис

Спецпрізначенців СБУ, бойовіків елітної" Альфі" Затримали у відносно спокійній Горлівці Одразу ж после того, як вояки в'їхалі у місто.

 


Це может здать віпадковістю, прот Вже є інформація, что хлопців здали свои ж. І очевидно хтось Із Керівництва, хто знав УСІ деталі спецоперації.

Всі відбувалося бліскавічно. Автомобіль Зупини и Одразу ж Оточі озброєні люди, спецпрізначенці вірішілі НЕ використовуват зброю, до того ж не відомо, чи були пістолеті в усіх у них. Смороду начали відбіватіся, зав'язався рукопашний бой, но сили були нерівнімі.

Пізніше терористи, хізуючісь своєю Божою здобіччю, показали захоплення в полон СБУшніків російськім телеканалам, при цьом не подумавши, як це віглядатіме на телеекранах. На відео чітко видно, что альфівці Побиті, у них сінці на ногах, голові у крові. Із чоловіків зняла штани, їм вікрутілі руки и грубо заклеїлі очі скотчем.

Ігор Стрєлков, офіцер російського ГРУ за кличкою" стрєлок", Якого призначен так мав звання Командувачу сил самооборони, які не кріючісь роздавав Інтерв'ю російськім телеканалам. Если тиждень тому ЛІДЕРИ Донбаської народної РЕСПУБЛІКИ говорили про стіхійне народне ополчення, то це Армійська мова людини, яка веде Бойові Дії на территории Нашої країни

Є такоже и новина, яка вселяє Надію:"Альфа" в" їхала у Горлівку на двох автомобілях. І ЯКЩО Першу автівку з трьома СБУшниками захопілі терористи, то іншій групі удалось відступіті. І, Можливо, смороду собі ще якось проявляти. Подібні напади смороду раніше не прощає.

Нагадаємо, что в СБУ підтверділі захоплення їхніх офіцерів терористами на Донбасі.

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: