Форум товариства "Таємна Січ"

 

Як не попасти під мобілізацію?

  • 230
  • 0
  • 1-04-2020, 16:03

Як не попасти під мобілізацію?

 
Тут особисто моя позиція щодо держави
До тих пір поки не оголосять війну ні кроку в армію!

Або як не попасти під мобілізацію?
"Якщо ви отримали повістку з військкомату, не поспішайте туди йти!
Зателефонуйте в РНБО (044-255-09-00), в генштаб (044-454-44-51) і поцікавтеся на якій підставі до вас прийшла повістка?

- Чому в Україні не має війни?
Дізнайтеся, йде чи в Україні війна? з ким? Коли було офіційне оголошення про військової агресії та введення воєнного стану? в РНБО і Генштабі вам дадуть відповідь, що ніякої війни немає, а з питань повісток порекомендують звертатися до військкомату!

Тоді ви все це скажете воєнкому і додасте, що якщо вони вас посміють закликати на якесь АТО (яким повинні займатися виключно спецслужби), то ви тут же пишите заяву в прокуратуру і подаєте в суд!

Досить грати життями наших хлопців!
Нехай оголошують військове становище, тоді й мобілізацію проводять!
А під шумок АТО вони розкрадають країну і тисячами "ложать" наших хлопців! Порошенко, Турчинова стосується.
У держави немає законних підстав проводити будь-яку мобілізацію, так-як в країні війни немає!
Одна справа призов в армію, інше мобілізація! "
- як написати заяву в військомат? Пишемо заяву в військомат:

Скачать файл: zayava.doc [31 Kb] (cкачиваний: 8)
Посмотреть онлайн файл: zayava.doc
 


Заява подається до військкомату за місцем мобілізації і пишеться власноручно з підписом. Його потрібно оформляти у двох примірниках і здавати; на другому примірнику ставиться відмітка про реєстрацію.
Все, що можуть зробити у відповідь влади - це погрожувати в'язницею. У Законі України чітко сказано: максимальний термін ув'язнення за відмову від мобілізації - 3 роки, і то за умови, якщо в країні оголошено воєнний або надзвичайний стан. В іншому випадку, тюремне ув'язнення не передбачено.
Шановні чоловіки! Якщо ви хочете залишитися чесними і порядними людьми, на руках яких немає крові жінок і дітей, ця заява для вас. Шановні матері! Якщо ви хочете зберегти життя і здоров'я своїх синів - це заява для вас.

Даний документ заповнюється Заявником в 2-х екземплярах, підписується та ставиться дата, заноситься в канцелярію Військового комісаріату або надсилається по пошті замовним поштовим листом з описом про вкладення та зворотнім письмовим повідомленням відправника. На оригіналі заявника обов’язково вимагається відмітна та вхідний № і дата державної установи — Військового комісаріату.

При відсутності відповіді у встановлений в листі термін, заявником подається Позовна заява до місцевого суду в порядку адміністративного судочинства «Про бездіяльність посадової особи — військового комісара, що призвела до порушення конституційних прав і свобод громадянина України та може призвести до загрозі їх життю та здоров’ю».

Адміністративний позов подається з копією повістки, заяви до Військового комісаріату, копій документів, що підтверджують ступінь родинних відносин заявника та призовника (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, паспорт, воєнний білет, інші докази). Обов’язково додається копія військового квитка призовника з доказами його військового обліку саме в даному Військовому комісаріаті, а також відмітку про військову спеціальність, проходження військового служби, звання, вручення мобілізаційного припису, іншої інформації. Також можуть додаватися інші докази стану здоров’я, сімейних обставин, матеріального стану, роботи, кредитів та інших зобов’язань, тощо.

Основним моментом також можуть бути релігійні переконання особи, яка мобілізується та членів його родини (довідка від релігійної громади про віросповідання і неможливість воювати).

Судом може бути досліджені особисті обставини того, що у людини слабка психіка і він не може вбивати іншу людину, що може призвести у майбутньому до дуже великих негативних наслідків для здоров’я того, хто підлягає мобілізації). Може бути додана особиста письмова заява як до воєнкомату, так і до суду про неможливість вбивати іншу людину.

ЗАКОН УКРАЇНИ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" Читати

Вимагаємо створення професійної контрактої армії, а не списувати народні гроші на війну!

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: