Український портал » Державні свята » Липень » 1 липня. День Слідчого

1 липня. День Слідчого

admin
  4 256   0    
1 липня. День Слідчого
1 липня. День Слідчого

День Слідчого України

Цього дня своє професійне свято відзначають усі слідчі України.

У цей святковий день слідчі прокуратури та міліції будуть отримувати привітання від представників влади. Згадають ветеранів і тих, хто загинув при виконанні свого службового обов`язку.

Слідчий – людина особлива. Це можна говорити без перебільшення. Слідчий має поєднувати і аналітичні здібності, і вміння спостерігати, фантазувати. На нього покладений тягар відповідальності за долі інших людей. Він майже щодня стикається з жорстокістю, людською бідою тощо. І водночас слідчий не має права стати ані на бік захисту, ані на бік обвинувачення. Об’єктивність – найголовніша риса справжнього слідчого. Все це і створює престиж його роботи.

Слідчий у кримінально-процесуальному праві - посадова особа, уповноважена здійснювати попереднє слідство у кримінальній справі, а також інші повноваження, передбачені процесуальним законодавством.

Прийти в професію може будь-яка людина з юридичною освітою, а от працювати далі зможе не кожен - доведеться постійно стикатися з людським горем, витримає це тільки по-справжньому сильна людина.

 

Привітання до Дня слідчого

 

 

 

 



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua