Український портал » Історія України » 20 століття » Книга - Українська Повстанська Армія

Книга - Українська Повстанська Армія

admin
  3 713   0    
Книга - Українська Повстанська Армія
Книга - Українська Повстанська Армія

Ця книга призначена тим, хто розуміє свій громадянський обов'язок (або намагається це зробити), тим молодим українцям, чиї думки незатьмарені жодною ідеологією. Саме Ви зможете принести мир та спокій на нашій землі.

Перша половина ХХ-го сторіччя - надскладний і дуже драматичний період історії нашої держави. Багато мільйонів українців загинуло, сотні тисяч покинули свої домівки, тисячі вимушені були емігрувати. На теренах нашої країни відбулися найкривавіші події, які коли-небудь знало людство. Дві світові війни (1914—1918 та 1941 —1945) кривавими катами пройшлися долею українців. Книга розповідає про історію славетної Української Повстанської Армії (УПА), яка була створена для захисту мирного населення України від знущань німецької та московської окупаційних влад.

Автор: Товстий В.

Видавництво: Харків, «Промінь»

Рік видання: 2007

Сторінок: 112

Формат: pdf

Розмір файлу: 16,6 MB

Мова: українська

 

На превеликий жаль Україна не змогла відстояти своє природне право на Незалежність. В економічній, політичній, культурній галузі наша Держава підпала під ярмо тоталітарної системи на багато десятиліть. Саме тому, Поавда про події на українських землях дуже довго була похована під «ковдрою» ідеологічних штампів. Навіть сьогодні , події тих років, викликають різні почуття та оцінки серед українців.

Більшість політиків сьогодення, використовують ці розбіжності в поглядах у власних інтересах, штучно розділяючи наш народ на «схід» та «захід», на «націоналістів» та «москвофілів» та за іншими безглуздими ознаками.

Дивлячись сьогодні на наше минуле, пам'ятаючи тих, хто не за власною долею покинув цей світ, ми маємо головний обов'язок: ПІЗНАТИ власну історію, ЗРОЗУМІТИ причини подій та вчинків і зробити вірні ВИСНОВКИ. Щоб ніхто більше не ставив питання про сумнівне право Українського Народу на існування.

 Скріншот з книги - Українська Повстанська Армія

Українська Повстанська Армія

 

Книга розрахована на дітей шкільного віку, а також всіх хто прагне дізнатися правду про наше минуле.

 


------ Книги

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua