Дивитись 5 канал

admin
  10 434   0    
Дивитись 5 канал
Дивитись 5 канал

5 канал - інформаційний канал. Це найостанніші новини політики і фінансів в Україні і світі, аналітичні програми, ток-шоу, поточні події зі світу спорту, моди та шоу-бізнесу. Серед аналітичних програм такі, як "Час Пік", "Закрито Зона", "5 копійок", "VIP-нашим жінка", "5 елемент", "Час за Грінвічем" та інші.

Дивитись 5 канал:

 http://5.ua

5 канал — український телевізійний канал. Створений у 2003 році телерадіокомпаніями НБМ та «Експрес-інформ».
У лютому 2005 року було заявлено про зміну формату каналу — канал оголосив себе «першим інформаційним» каналом. З 14 березня 2005 р. ефіру були вилучені розважальні та музичні програми, художні фільми та інше, залишилися тільки новини, документальні фільми, аналітичні та публіцистичні програми, передачі про туризм. Водночас «5 канал» залишив керівник служби новин Андрій Шевченко, його на цій посаді змінив Роман Скрипін.
Влітку 2006 року з каналу пішов і Роман Скрипін, за його словами, через відсутність розвитку «П'ятого», а також через те, що на каналі було зруйновано схему прийняття рішень — зокрема, призначення нового шеф-редактора новин відбулося без обговорення з ним, як з шеф-редактором каналу.
За підсумками 2004 р. доля каналу склала 1,3%, 2005 р. — 1,5%, 2006 — 1,9% (11-е місце серед каналів, що транслюються в Україні), 2007 — 1,8%, 2008 — 1,3% (12-е місце)
Контролюють «5 канал» бізнес-структури, які пов'язують з Петром Порошенком, зокрема ЗАО «Український промислово-інвестиційний концерн», дочірнє підприємство «Експресінформ-студія», приватна компанія «Cacao and Sugar International» (Бельгія) та ООО «Трансат-Брок». Сам Порошенко заперечував проти того, що його називали власником «5 каналу», хоча особисто ставив свій підпис під документами щодо редакційної політики каналу. «5 канал» першим з усіх телеканалів зробив публічною інформацію про власників — її можна побачити на офіційному сайті 5 каналу.
«5 канал» намагається підтримувати рівень об'єктивності притаманний кращим європейським інформаційним каналам.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua