Український портал » Новини України » Військові новини » Присвячено Героям острова Зміїний

Присвячено Героям острова Зміїний

admin
  867   0    
Присвячено Героям острова Зміїний
Присвячено Героям острова Зміїний

Ви раніше чули про острів "Зміїний" в Чорному морі? Територіально-Україна, Одеська область, її морська частина. "Зміїний" - це такий, по суті, шматок скелі, продувається всіма вітрами... місце, де навіть дерева не ростуть. Між тим життя на острівці все-таки було...

До вчорашнього дня 25 лютого 2022 року... Проживало тут чоловік 30, вчені та служиві. Перші-обслуговували старий маяк та вели спостереження за морем. Другі-служили: тут є своя прикордонна застава, але настільки крихітна, що вона швидше символ незалежності, ніж форпост оборони. Кілька років тому місцеві, напевно від нудьги, обладнали тут невелику турбазу і навіть музей. Так що іноді сюди заскакували і туристи. 
Острів Зміїний 
Ось... а вчора до острова прийшли бойові кораблі ФАШИСЬКОЇ Росії. І запропонували раптом українським "братам" скласти зброю і здатися на милість переможця, чай не Велика Вітчизняна, до чого тут геройство?! А служиві образилися, і "російських окупантів" ПОСЛАЛИ НАХУЙ, натурально, бо присягу давали. У відповідь славні кораблі Чорноморського флоту зрівняли прикордонну заставу з землею. 


Острів захоплений, 13 прикордонників загинули. 

Коли-небудь, зовсім скоро, на" зміїному " з'явиться пам'ятник. На камені будуть висічені імена всіх захисників острова. А в місцевих школах діти будуть писати твір, про те, що ФАШИСТИ-МОСКАЛІ "не змогли зломити дух наших солдатів". 

Знаходження острова Зміїїний 

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua