Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Реставрація ванн за технологією з Іванно-Франківська

Реставрація ванн за технологією з Іванно-Франківська

admin
  10 239   0    
Реставрація ванн за технологією з Іванно-Франківська
Реставрація ванн за технологією з Іванно-Франківська

В теперішній час, коли кожна копійка на рахунку купувати нову ванну - велика розкіш.
wink Тому серед українців поширюєть новий вид послуг - Реставрація ванн.

На перший погляд може здатись, що ванну уже неможливо реставрувати, чи вона чавунна чи акрилова!
Але виявляється є нові технології, що дозволяють продовжити вік вашої вани на 5-10 років усього за 800-1200грн.

Таку технологію зараз активно поширють майстри з Івано-Франківська, саме вони стверджують, що реставрація може врятувати Вашу ванну від подальшого руйнування.


Ванна є головним атрибутом навіть дорого ремонту, саме по стані ванної кімнати і самої сантехніки і судять про самого господаря або господині. Але навіть найдорожча ванна з часом втрачає блиск, з'являються плями іржі, з'являється шорсткість або ще якісь дивні утворення. А це сигнал що потрібно робити «РЕСТАВРАЦІЮ ВАНН»


Замовити - реставрацію Ванн в Києві.


Можна замовити емалювання ванни, також зробити реставрацію ванну методом наливна ванна або замовити метод – ванна в ванну.

fellow БУДЬТЕ УВАЖНІ! Спосіб ванна в ванну має кілька небезпек. Перша – це те, що розміри з Вашої ванної повинні чітко збігатися, замовляється такий вкладиш і доставляється до Вас, а це, в свою чергу, теж не дешево. До того ж, якщо не щільно приклеїти такий вкладиш до поверхні ванни, то туди може просочуватися вода, а це погано, так як цей проміжок може з часом підгнивати. Тобто гарантія на метод ванна в ванну не більша щодо витрачених коштів.

Ванна до реставрації:

Ванна до реставрації


Ванна після реставрації:

Ванна після реставрації

 

 sad На сьогодні найкращий спосіб реставрації це – наливна ванна. Робиться вона досить швидко, всього кілька годин, а результат, уявіть, за такий термін, Ви отримуєте ванну, якою користуватися можете до двадцяти років! Робота починається з підготовки поверхні ванни, зачищення і нанесенням емалі.

- Багато цікавого читайте по цьму посиланню реставрація ванн у Івано-Франківську

Щоб реставрація була якісною, зверніть увагу якою фарбою заливається поверхння ванни. Так як на ринку стали з'являтися фарби, назви яких говорять про те, що їх зовсім не існує, вони невідомі ніде.

 what Наприклад, Фіберглас – той випадок, якщо прийшов до Вас майстер з такою фарбою, то сміливо відмовляйтеся від його послуг, бо такої речовини взагалі не існує. 

Зверніть увагу на те чи майстер файно вичистив стару поверхню ванни від ржавчини, сколів та інших дефектів, якщо він цього не робив - перед вами делетант.

 

Джерела:

https://restavrator.te.ua/

https://vanna.in.ua/

https://реставрація-ванн.укр/


Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈


Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua