Еспресо.TV онлайн

admin
  3 122   0    
Еспресо.TV онлайн
Еспресо.TV онлайн

Один із наймолодших та найпопулярніших новинних каналів в Україні.

Еспресо TV — приватний телеканал України, створений у 2013 р. Почав тестове мовлення через супутник Astra 4A 24 листопада 2013 о 12.30 з мітингу опозиції. Вів прямі трансляції з Євромайдану в Києві.

Телеканал почав мовлення без ліцензії. Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зняла з порядку денного засідання 20 листопада питання про видачу ліцензії каналу «Еспресо TV».

Спочатку телеканал «Еспресо TV» мав назватися «Новини-TV». Саме через подібність його попереднього логотипу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна», канал буцім-то і не отримав ліцензії Нацради на супутникове мовлення. Проте, на думку керівництва «Еспресо TV», члени Нацради у відмові надання ліцензії мовнику перевищили свої службові повноваження.

За програмною концепцією це має бути інформаційно-культурологічний канал: 16,5 годин становитимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, 3 години — культурно-мистецькі, 3,5 години — реклама.

 

Засновниками компанії є дружина Миколи Княжицького Лариса Княжицька (99%) і колишній головний редактор тижневика «Коментарі» Вадим Денисенко, який є головним редактором телеканалу (1%).

Адреса каналу: 03087, м. Київ, вул. Адама Міцкевича, 10, оф. 32. Мовлення здійснюється з супутника Astra (параметри супутника для налаштування каналу: ASTRA-4A, 12379МГц, поляризація — H-горизонтальна, символьна швидкість 27500кСимв/с, FEC ¾).

Данний канал вів трансляції з Майдану Незалежності та гарячих місць протистоянь у Києві. Телепрограмми: Підсумки з Миколою Вереснем, Тренди, No comments, Євромайдан-2013 (закрито), Євромайдан-2014.

9 жовтня 2014 року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «Голдберрі» на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-3 у зв'язку зі зміною директора, редакційної ради, логотипа, програмної концепції та адреси студії. Відповідно до внесених змін, відтепер на місці «Голдберрі» в мультиплексі мовитиме телеканал «Еспресо TV».

 

 

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua