Український портал » Сучасна Україна » Телебачення » Дивитись канал Єврокіно онлайн

Дивитись канал Єврокіно онлайн

admin
  3 942   0    
Дивитись канал Єврокіно онлайн
Дивитись канал Єврокіно онлайн

«Єврокіно» - перший російський канал європейського кіно. Популяризація європейського кіно на території РФ, взаємопроникнення культури європейських країн і Росії.

 

Бібліотека каналу включає більше 600 годин контенту: драми і комедії, артхаус і трилери, екшн і бойовики, кінокласика і фільми для сімейного перегляду. На каналі «Єврокіно» можна побачити тематичні покази, огляд європейських кінофестивалів, репортажі, гучні прем'єри, улюблене і нове модне кіно. У сітку мовлення каналу входять фільми кіностудій всіх 27 країн Європейського союзу такі як: «Все про мою матір», «Всі пісні тільки про кохання», «Дон Кіхот», «Особливі відносини», «Корсиканец», «Серцеїд» та багато інших .

Дивитись канал Єврокіно онлайн

У сітці мовлення представлені фільми, включаючи роботи самих визнаних європейських режисерів і дебюти нових талантів Європи. Крім кіно Франції, Італії, Іспанії, Великобританії, Німеччини, кінематограф яких не потребує спеціального представлення, на каналі «Єврокіно» завжди можна побачити фільми маловідомих або зовсім невідомих російській аудиторії майстрів з Норвегії, Албанії, Данії, Швеції, Люксембургу, інших європейських країн

 

 

 

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua