Український портал » Сучасна Україна » Відомі місця » Карпатські чани. Готель Вершина у Карпатах

Карпатські чани. Готель Вершина у Карпатах

admin
  2 124   0    
Карпатські чани. Готель Вершина у Карпатах
Карпатські чани. Готель Вершина у Карпатах

Карпатський край приймає гостей цілий рік незалежно від пори року. Тут знайдуться заняття і розваги для кожного цікавого туриста.

Сімейний відпочинок в Карпатах наповнений власною атмосферою і колоритом гуцульського краю. Однією з особливих ритуалів і традицій на Закарпатті вважається карпатський чан.

Що таке карпатський чан?

Якщо ви ставите питанням, чим зайнятися в Карпатах, радимо відвідати карпатські чани в Яремче. Місцеві жителі називають цю водну процедуру «купіль на дровах». Традиційний карпатський чан представляє собою чавунну ємність, яка наповнена водою з місцевого мінерального джерела. Знизу котел підігрівається живим вогнем. Подібні купання приносять якісний оздоровчий ефект.

1. Вода нагрівається до температури 35-45 градусів, можна покласти гілки хвойних дерев. Це буде додавати неймовірний запах, приємні відчуття і цілющий ефект.

2. Поруч розташований басейн з холодною водою. За особливою цілющою технології людина спочатку кілька хвилин знаходиться в чані, після занурюється в холодний басейн. Водна процедура сприяє загартуванню та зміцненню організму, відчувається тепло і прогрівання.

3. Дуже добре після купання в чані пити корисний трав'яний чай. 

Вигляд з готелю "Вершина" + басен:
Вигляд з готелю Вершина та басейн 

Переваги та особливості.

Якщо ви відправляєтеся на відпочинок і думаєте, де відпочити в Карпатах, обов'язково необхідно зняти котедж в Карпатах і відвідати карпатський чан. Про його оздоровчий ефект ходять легенди і багато хто приїжджає на Закарпаття саме для того, щоб відчути тепло гірських мінеральних вод.

В апарт-готелі «Вершина» карпатський чан зроблений за старовинною технологією, щоб виконувати всі традиції і правила. Є можливість відчути воістину вражаючий результат для здоров'я, при цьому, розслабиться і забути про всі проблеми. Подібні водні процедури сприяють:

  • ● Профілактиці простудних захворювань
  • ● Очищенню і оздоровленню організму
  • ● Ефекту молодості, підтягує шкірний покрив
  • ● Відчуттю припливу сил і енергії
  • ● Стимулює роботу серцево-судинної системи
  • ● Розслаблює і знімає стрес
  • ● Знімає біль при ревматизмі
  • ● Нормалізує обмін речовин

Це навіть не повний список позитивного впливу від купання в закарпатських чанах. До сих пір, жителі карпатського краю воліють подібні водні процедури при будь-яких захворюваннях. Для шанувальників лижного виду спорту карпатський чан особливо буде корисним після активних фізичних навантажень.

Готель Вершина та парковка 

Де зупиниться в Карпатах?

Якщо ви плануєте зняти будинок в Карпатах недорого, то зупинитись можна в готелі «Вершина», який забезпечує комфортний і затишний відпочинок в Карпатах. Спектр послуг включає безліч розваг, в тому числі і карпатський чан. Апарт-готель розташований на території мальовничого міста Яремче, в тихому лісовому куточку.

На території готелю є басейн, лазня, автомобільна стоянка і дитячий майданчик - все необхідне для комфортного відпочинку. Відпочинок в Карпатах залишає незабутні враження і теплі спогади. Відвідавши цей край, ви зміцните свій організм, відчуєте не тільки приплив сил і енергії, а й натхнення на весь рік.

===

Сайт готелю з чанами на мапі Яремче:


Готель з чанами на карті 

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua