Український портал » Сучасна Україна » Самці Савці » Володимир Козлов. Український рестлер

Володимир Козлов. Український рестлер

admin
  3 820   0    
Володимир Козлов. Український рестлер
Володимир Козлов. Український рестлер

"Володимир Козлов" - сценічний псевдонім українського рестлера Олега Прудіуса.

Реальне ім'я: Олег Олександрович Прудіус (Oleg Oleksandrovych Prudius)

Біографія

Титули

Фото

 

Олег Олександрович Прудіус - Український професійний, рестлер, більш відомий під псевдонімом Володимир Козлов. У минулому був у боротьбі, регбі, американському футболі, самбо, кікбоксингу, дзюдо і займався змішаними бойовими мистецтвами.

Вага: 140.5 кг.

Дебют у рестлінгу : 7 квітня 2005

Зріст: 1.98 метрів

Народився : 27 квітня 1972

Місце проживання : Ліусвілл, Кентуккі

Підготовка: Deep South Wrestling, OVW Wrestling School

У рестлінгу Виступав під іменами : Vladimir Kozlov, Oleg Prudius, Vladamir Koslov, " THE Russian Giant ", " The Moscow Mauler ", " The Cold War Cyborg ", " The Ruthless Russian "

Коронні прийоми : Залізний Завіса (Колінний Чокслем в Притриманням з Захопленням Ніг), Чорнобильська Бомба, Залізна Стіна / Російська Тортури / Кремлівський Хрускіт (Стійка Тортури в Бекбрекер ), Російська Молот (Суплекс в Потужний Кидо ), Клофслайн, Бекбрекер, Ведмежий Захоплення, Боді слем, Жорсткий Потужний Кидок, Флепджека, Скуп Потужний Кидок, Хедбатт, Сильний стусан у живіт, Самбо Суплекс, Хіп Тосс, Таран.

Коронні фрази: I'm proud to be in America ! I Love Double - Double- E! ; I could beat both of dem ! ; Vsem konia ! Звідки: Москва, Росія Менеджер: Mr. Strongko, Roucka Знімався у фільмах: 25th Hour, The Wire, Europe Bowl, Arena Football, It's Not To Easy, College Championship, Roksalana, Grindhouse : Werewolf Women of the SS

Козлов опинився в WWE завдяки Джеррі Джарретт. Він працював актором, мав невелику роль у фільмі Спайка Лі «25 -та година », а так само надзвичайно маленьку роль у фільмі «Грайндхаус».

Прудіус вигравав численні змагання, ставши в 2005 -му році чемпіоном С.Ш.А. у важкій вазі з самбо та міжнародним чемпіоном USKBA з кікбоксингу. Так само він грав в американський футбол за національну збірну України і коледж Санта- Барбари.

17-го січня 2006 WWE оголосила, що Олег Прудіус підписав контракт і йоговідправили DSW.

7-го квітня2006р. він дебютуює під своїм справжнім ім'ям у матчі проти Томмі седжі. 5 травня Прудіус провів перший матч на домашньому шоу WWE в якому переміг Роба Конвея. Наступної ночі, на іншому шоу в Сакраменто, штат Каліфорнія Метт Страйкер зробив промо, в якому назвав Прудіуса «брудним емігрантом », після чого Прудіус напав на нього. Після цього Прудіус підняв мікрофон і заявив, що він «гордий бути в Америці».

18-го грудня 2006 на випуску RAW Прудіус був вперше представлений на телебаченні, під ім'ям Володимир Козлов.

На протязі декількох наступних тижнів Козлов давав інтерв'ю в яких зізнавався в любові до «Дабл Дабл І» ( WWE ). А так само Козлов викликав ненависть залу, кажучи про рестлерів, що виступають у даний момент на рингу, що «міг би побити їх обо».

Тоді він був прибраний з телебачення більш ніж на рік, іноді виступаючи в темних матчах. У всіх темних матчах він здобув перемогу.

 28-ого липня 2007 він виграв титул чемпіона OVW у важкій вазі в матчі проти Пола Бурчілла. Він здав цей титул Майклу Круелу в цю ж ніч через угоди, яку вони уклали заздалегідь.

4-го квітня 2008 на випуску SmackDown !, Козлов здійснив свій офіційний дебют на рингу WWE. У нього був унікальний вихід до рингу, без музики, без тітантрона, в повній темряві, за винятком кола світла йшов услід за ним на ринг. У першому матчі він переміг Метта Бентлі в короткому сквоші.

Пізніше в сквоші він перемагав місцевих рестлерів, Коліна Ділейні, Фунакі, Нунзіо, Шеннона Мура, Джиммі Ван Янга, Джимі Нобла і Доміно. 11-ого липня у нього з'явилася музика і тітантрон. У цю ніч він переміг Стіві Річардса.

Володимир отримав прізвисько Московський Мучитель. У наступні тижні він так само легко перемагав, тому почав вимагати «краще змагання». 12-го вересня він почав сам шукати «краще змагання» і атакував Джеффа Харді. У наступні тижні він продовжував атакувати Джеффа Харді - чемпіона WWE. Він переміг Харді на SmackDown !, Який проходив 17-го жовтня. Козлов був претендентом на матч за титул чемпіона WWE, але не був обраний глядачами.

Володимир програв свій перший матч лише 13 березня 2009 року.

Останній матч Козлова був 5 серпня 2011 на SmackDown'e, де він програв Марку Генрі. У той же день було оголошено, що Козлов був звільнений від контракту WWE.

 30 серпня 2011 було оголошено, що з 3 вересня Прудіус стане виступати в Inoki Genome Federation (IGF) під ім'ям Олександр Козлов.

У цей день Олег дебютував у IGF на шоу Genome 17, де програв Еріку Хаммеру.

26 травня 2012 на шоу Genome 20 Прудіус брав участь у поєдинку за титул чемпіона IGF проти Джерома Ле Баннера, проте програв.

У нього все попереду!

 

 



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua