Вписки комп'ютерних дітей

admin
  1 432   0    
Вписки комп'ютерних дітей
Вписки комп'ютерних дітей

Покоління підлітків яке росте в соціальних мережах і клубах. У 13 років починають бухати, в 15 вже курять траву. Для дівиці вже стало нормою в 14 втратити невинність. І при цьому зробити парочку фото в нижній білизні та закинути в інстаграм. А для підлітка напнути вузькі штани і зробити "завітне" фото з піднятим пальцем вгору і в модному шматті.


Що таке вписка, або побувати на вписці?

вписка на слензі - запрошення весело провести час в галасливій компанії на чиїйсь квартирі. До речі, жаргонізм з'явився ще за часів СРСР, коли молодь шукала вільну квартиру для розваг і відпочинку.


Замість спортзалів вони йдуть на вписки, де втрачають свою невинність і моральність. Замість книг вони читають паблік для деградантів і зберігають смішні картинки.

У компютерної молоді немає поняття вірності, у них лише нав'язана мораль і загальноприйняті "цінності" ліберального світу. Ніякої користі, тільки шкода від них. Назвати таких організмів людьми неможливо.

Їх батьки або тупі, або хворі, якщо не бачать або не хочуть робити нічого з тим, що твориться з їхніми дітьми.

Спочатку хлопчик чи дівчинка зроблять щось таке, за що вбити мало. Потім батьки тягнуть мазу за їх "кращих" діточок, коли ці "янголята" потрапили в якусь жопу. Молоде покоління - наше майбутнє!

Та ні, я вже в це просто не вірю. Зараз це тупі свині, в очах яких однією з головних мрій - сильніше накидати і не виходити зі стану коматозу кілька днів. Чого тільки "вписки" стоять, де втілюються в життя фантазії, породжені хворим мозком. Споїти дівчину, а потім пустити її по колу це звичайна справа.

Чи не зробив так на вписки - ти гівно, і ніхто тебе не буде поважати.

Тому що це ж модно: чим більше ти маєш баб, тим швидше росте твій авторитет у колі таких же даунів і собак. А дівчата - це взагалі окрема розмова: знайти дівчину, яка зберегла свою честь до 14 років - це майже неможливо.

Дівчата вбивають себе сигаретами і алкоголем, наркотиками з раннього віку, вони не думають про своє майбутнє і яким воно буде, їм байдуже які діти у них народяться, якими вони виростять і в якому світі будуть жити.

У 21 столітті для людини метою в житті вже давно перестали бути питання про збереження свого роду, благополуччя нації і сім'ї. Дівчата в 15 років поводяться, як 35 літні алкашки. Прикладом наслідування для них стали дріщаві реперки, які тільки і ниють про те, як би їм вбитися Гашем і набухати.

Невже подібний скам, викликає у вас повагу і гордість? Невже численні статеві зв'язки для вас стало нормальним? Блядувати з декількома увійшло в звичку "сучасних" "дівчат" ...


Зберігайте Честь і Вірність.
Будьте Гідними, а не доступними!


Взято з мережі Фейсбук з перекладом на українську

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua