Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Оперативний монтаж натяжних стель будь-яких видів

Оперативний монтаж натяжних стель будь-яких видів

Getman
  2 240   0    
Оперативний монтаж натяжних стель будь-яких видів
Оперативний монтаж натяжних стель будь-яких видів

Пару десятиліть тому в якості покриття для стель використовувалася побілка або фарба. Виглядали такі стелі далеко не витончено і не естетично. Ці технології залишилися вже в минулому. Зараз «родзинкою» будь-якого приміщення є красиві, рівні і абсолютно гладкі натяжні стелі в Калуші. Різноманітні конструктивні рішення дозволяють надати простору приміщення відтінки вишуканості, солідності і елегантності.


------

На правах реклами

-----

Процес монтажу натяжних стель - непроста процедура, виконати яку без спеціальних навичок буде складно. Для монтажу натяжних стель кращим рішенням буде звернутися до допомоги професіоналів своєї справи, які знають про встановлення і експлуатації цього продукту все.

Натяжні стелі встановлюють в приміщенні з обклеєними стінами. Перед запрошенням фахівця для виконання замірів приміщення необхідно буде закінчити всю обробку стін. При вимірах фахівець підкаже, що потрібно буде ще допрацювати, куди пересунути побутову техніку для зручності монтажу стелі і хорошого доступу до стін.

Після вимірів виготовляється саме полотно для натяжної стелі. Воно зварюється з полівінілхлоридних смуг різної товщини, або може мати тканинну основу з просоченням ПВХ. У місцях установки люстр або світильників монтується підвісне кріплення. У ПВХ полотні прорізають отвори під нього. Краї отворів заклеюють термоізоляційної плівкою і встановлюють освітлювальний прилад.

Дотримуючись певну відстань, під стелею монтують багет - конструкція з алюмінію, до якої буде кріпитися полотно з ПВХ. Використовуючи спеціальну теплову гармату, здійснюють нагрів полотна до 60-65 ° С. Під дією високої температури відбувається розтягування полотна, вона розгладжується і стає ідеально рівним і гладким. Весь периметр стелі обрамляється декоративним плінтусом для прикриття технологічного зазору (близько 1 см) між стіною і стелею, монтуються крапкові світильники та інше необхідне обладнання.

Правильна установка натяжної стелі

Правильна установка натяжної стелі вимагає присутності бригади досвідчених монтажників компанії supersteli.com.ua. Володіючи достатнім рівнем кваліфікації, вони зроблять монтаж стелі за короткий час, врахують всі нюанси приміщення та побажання замовника. Свою роботу професійні фахівці виконують дуже швидко, при цьому в приміщенні не утворюється бруд і пил. Результат роботи професіоналів можна буде оцінити по достоїнству. На виконану роботу надається гарантія.

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua