Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Урок в медінституті, який став реальністю...

Урок в медінституті, який став реальністю...

admin
  754   0    
Урок в медінституті, який став реальністю...
Урок в медінституті, який став реальністю...

Був у нас у медінституті ще за радянських років професор, дідок такий. Зараз його вже немає в живих. Якось прийшов він на лекцію з невеликою валізи, дістав з неї протигаз, надів на себе, потім дістав якусь колбу з рідиною, відкрив її і голосно, наскільки можна було сказати в протигазі, оголосив, що в колбі знаходиться сильно пахне речовина і що ті, хто відчув запах, нехай піднімуть руки.

За кілька секунд почали піднімати руки перші ряди, потім наступні й таке інше. Коли різкий і їдкий запах дійшов до нас, що сидять на останніх рядах, першим рядам уже погано стало. Стали відчиняти вікна і давати нашатир, тому що деякі студенти стали непритомніти.

І раптом професор знімає протигаз та випиває вміст пробірки. Потім каже, що в пробірці була дистильована вода і що він показав нам, наскільки сильна сила навіювання. Ще він сказав, що якби він сказав нам, що запах цієї рідини смертельно небезпечний, то в нас тут уже були б трупи.

А тепер уявіть, коли всі засоби масової інформації безперервно говорять про смертельний вірус, який насправді є звичайним видом грипу, на планеті.


am Що, на вашу думку, відбуватиметься?

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua